Co mají vaše holčičky v uších :-)

411
20.12.12 11:16

Co mají vaše holčičky v uších :-)

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, co mají Vaše holčičky za náušničky. Ze zlatých nám malá vyrostla a mně se strašně líbí jedny stříbrné, ale prý mají mít malé holčičky zlato (říká okolí), tak by mě zajímalo, jak to máte vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1062
20.12.12 11:18

Tak jestli jsou finance, tak jsem viděla moc krásný z bílého zlata :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.12.12 11:19

Na stříbro bývá častější nějaká reakce…
Malá teda nemá nic, ale když tak zlato nebo chir. ocel - ale ty jsou zase dost těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
20.12.12 11:21

Naše dcera má z chirurgické oceli a jsme spokojeni všichni. Já ohledně ceny a ona si může vybírat protože jich má několik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
20.12.12 11:21

Bílé zlato vypadá v uších stejně jako stříbro. Takže by měly asi opravdu mít zlaté? Kvůli reakcím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
20.12.12 11:22

Od 6 měsíců má malá v uších malé kroužky z chir. ocel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
20.12.12 11:23

Zlaté po mamince :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
20.12.12 11:23

My jsme měli ještě před 3dny z bílého zlata, ale malá jednu ztratila. Doma, nenašla jsem jí, tak jsem šla do zlatnictví koupit dočasně z chirurgické oceli, že se teda ta zlatá najde nebo se pak koupí nové. Nakonec jsem koupila stříbrné, které byly pozlacené bílím zlatem a zatím v pohodě :palec:

• Citovat
  • Upravit
24798
20.12.12 11:25

Pokud už to není úplně miminko (což asi ne), tak třeba to stříbro zkus a uvidíš… Mi hned ucho zarudne a oteče. Náušnice teda nenosím, když už, tak mám zlaté a nebo bižuterní na jeden večer vydrží, když si ten háček přetřu bezbarvým lakem na nehty.
Na stříbro taky reakce… - prstýnek mi nevadí, ale náušnice jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
20.12.12 11:25

@Tarfinka A kolik tě stály, jestli se můžu, prosím, zeptat. Ty stříbrné, co se líbí mě, by vyšly asi na 800, zlaté kolem 1500, takže zase tak obrovskej rozdíl to není, jen ty stříbrné se mi prostě strašně líbí. Tak nevím :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.12.12 11:26

Má je od září nastřelené - ocel a bílý kamínek, kulaté.. Dostala nádherné modré kytičky (ne visací) a jsou taky stříbrné, vypadají dokonce jako starožitné, jistě to nevím.. Ptala jsem se při nastřelování a prý je to individuální.. Hlavně nechat pořádně zhojit dírku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
20.12.12 11:26

Malé je rok a 3/4, takže mimčo už fakt není. Možné zkusím na nějakých úplně obyčejných stříbrných a pokud dobrý, tak koupím stříbrné - pořádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
20.12.12 11:28

Naše malá má zlaté, ale na Vánoce dostane nové stříbrné.
Určitě záleží jestli není třeba na určitý kov alergická, já jsem už od dětství měla pořád zahnisané dírky a potom mamka zjistila že mám alergii na zlato…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
20.12.12 11:30

Starší dcera mi neustále náušnice ztrácí, dokonce i když jsem je nechala „zaskřípnout“ve zlatnictví, takže kroužky z bílého zlata má uložené doma v krabičce a nosí všechno možné, od stříbrných, přes ocelové až po bižu. Jednou mě dokonce ukecala na náušnice od vietnamců a neměla problém ani s tím. Já sama nesnesu bižu ani na večer, drbu se pak ještě týden, ale dceři to vůbec nevadí, mohla by si tam dát snad i zavírací špendlík :lol:
Takže zakladatelko na okolí se vyprdni a zkus, co vám bude vyhovovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
20.12.12 11:31

Takže neřešíte jako že - Moje holčička musí mít zlato, aby bylo vidět, že na to máme :-), takhle to asi bere tchýně, prý raději přidá, než stříbro, ale mně nejde o to zlato/stříbro, mně se prostě ty stříbrné líbí víc jak zlaté a zlaté za 3500, které by se mi líbily, tak to mi přijde fakt zbytečně moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí