Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já jen do čtvrtky vystřihnu nějaký obrázek (třeba hrušku) pak to dám na papír malá patlá a když to sundám tak máme krásnou hrušku,co ještě se dá malovat prstovkama nebo se dá koupit nějaká knížka,jsou nějaké internetové stránky?
Tvorba a obarvené dítě u nás vypadá podobně, jen ten výsledbý obraz je horší. ![]()
Většinou patláme na ruce a nohy a děláme obtisky, kreslí nahy, hodně po svém těle, jinak patlá na velký balící papír, pak jde rovnou do vany.
My malujeme to, co pastelkami - sluníčko, loď, strom..... cokoliv. ![]()
Pěkně se dětem třeba malují vlnky - já namaluju lodičku a kluci dělají moře. Oblíbené je u nás i obtiskování rukou.
Fidak - jakou značku barev používáš? My jsme teď nějaké barvy dostali a dá se s tím malovat snad jen s pomocí špachtle, rukama to moc nejde. ![]()
Dřív jsme měli jiné, značku samozřejmě nevím, a s nimi šlo pěkně malovat a byly z nich krásné obtisky.
Fidak píše:
a výsledek už visí na zdi
to ani neni možný že z toho vznikne něco tak krásnýho,máš svatou trpělivost
holky my jsme používali tyhle, zkoušeli jsme i míchat jiné odstíny, ale snad vždycky z toho vznikla hnědá ![]()
http://www.kancelarske-zbozi.cz/?…
fufi - ono to ani nebylo moc náročné, vzhledem k velkému obrazu se držela víceméně na něm a kolem celkem nic nezašpinila, akorát teda sebe a to pořádně ![]()
Hlavně ji to strašně bavilo a vždycky když k nám přišel někdo na návštěvu, pyšně mu ukazovala, kde visí její „pisy pisy“
Fidak píše:
holky my jsme používali tyhle, zkoušeli jsme i míchat jiné odstíny, ale snad vždycky z toho vznikla hnědá
http://www.kancelarske-zbozi.cz/?…
jj ty máme taky ![]()
Díky!
Ta značka je mi povědomá, asi jsou to ty, co jsme měli před rokem. ![]()
Fidak píše:
takhle to vypadá během tvorby
a kde se dá koupit takové velké plátno,to jste namalovali a pak už jen pověsili nebo jste to zarámovali,moc se mi to líbí,já to chcu takýýýý
Chtěla bych se zeptat, jestli neznáte nějakou knížku s prstovými barvičkami podobnou této anglické. Děkuji.