Co místo jména Justýna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.10.17 21:06

Hlavně i u chlapa to neprojde.

• Citovat
  • Upravit
10631
15.10.17 21:06

Justýna je krásné jméno :kytka: Moc, moc se mi líbí. Nějaký Justin Bieber (nevím přesně, jak se to píše), je kdo? Asi ten machírek, co od něj znám jednu písničku. Neřešila bych to. Navíc jak píše @Pipet myslím, že v tu dobu už bude za zenitem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
15.10.17 21:14

Když tu může běhat Salma Hájek, proč ne Justýna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
15.10.17 21:21

:lol: to je blbá náhoda no, dala bych tu Juditu, s jménem Kristýna jsem spokojená, můžu doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.10.17 21:36

Ten americky chlapec roste v dost popularniho po celem svete milovaneho/nenavideneho muze. Cim starsi, tim hezci mimochodem :)
Jeho hudba se dost zasadne meni a nemyslim si, ze po nem jen tak nekdy nestekne pes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
15.10.17 21:53

Když se ti líbí…tak směle do toho… Ve školce máme chlapečka Jacka Danielse…tak proč ne, Justýna je hezké jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.10.17 22:06

Judita, Julie, Kristýna, Týna…Ae já bych Justýnu Bíbrovou klidně dala, pokud je to :srdce: Jmenovce bych neřešila, ostatně je to hezkej kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.10.17 22:07
@yweta píše:
Když se ti líbí…tak směle do toho… Ve školce máme chlapečka Jacka Danielse…tak proč ne, Justýna je hezké jméno.
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
15.10.17 22:13

Já bych dala Kristýnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16098
15.10.17 22:31
@RyBANA píše:
Ten americky chlapec roste v dost popularniho po celem svete milovaneho/nenavideneho muze. Cim starsi, tim hezci mimochodem :)
Jeho hudba se dost zasadne meni a nemyslim si, ze po nem jen tak nekdy nestekne pes…

Já nevím, já od něj neznám žádnou písničku (tedy asi určitě jsem něco někde slyšela, ale netuším, že to zpívá on) a jeho jméno zaregistruju jen občas u nějakých titulků, že s někým chodí nebo se s někým rozešel. Pro mě je to úplně stejné, jako kdybych potkala holčičku Karlu Černochovou nebo Johanku Bachovou, nevidím na tom nic směšného nebo kontroverzního, prostě je to podobné jméno, no a? Dneska je každá druhá holčička Emma a v Japonsku je to bůh podsvětí (v podstatě cosi jako Lucifer), spousta našich jmen může ve světě znamenat cokoliv. Takže řešit to, že má někdo podobné nebo skoro stejné jméno jako někdo další na světě mi přijde trošku mimo (případně bych řešila úplně jiný okruh lidí, než neškodné zpěváky a herce - můj zahraniční kolega byl třeba Mark Chapman - jméno mu samozřejmě rodiče dali ještě předtím, než jeho jmenovec zastřelil Johna Lennona, ale v podstatě mi říkal, že se zase tak moc nestalo, alespoň si jeho jméno v práci všichni pamatovali a nikdo ho nekomolil).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
15.10.17 22:40

@Doe_Jane to jsi ty na profilovce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.10.17 22:52

@zrcadlo me Justyna Bibrova nevadi, stejne jako Salma Hajkova :) ja jen pisu ohledne tech reakci o tom, ze za chvili po nem pes nestekne :mrgreen: nebo, ze znate jednu pisnicku apod… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.10.17 23:14
@pepřenka píše:
@Doe_Jane to jsi ty na profilovce?

omlouvám se, nejsem tázána. Chápu, že ne keždý kouká na Výměnu manželek 8) Umíš si ale představit, že by si někdo dal na profilovku takto šílenou fotku vlastního ksich.tu :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
16.10.17 12:00
@yweta píše:
Když se ti líbí…tak směle do toho… Ve školce máme chlapečka Jacka Danielse…tak proč ne, Justýna je hezké jméno.
:mrgreen: :mrgreen: tak to je pecka, to mě opravdu pobavilo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
16.10.17 12:01
@pe-terka píše:
omlouvám se, nejsem tázána. Chápu, že ne keždý kouká na Výměnu manželek 8) Umíš si ale představit, že by si někdo dal na profilovku takto šílenou fotku vlastního ksich.tu :mrgreen:?
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko