Jméno Denis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
120
12.10.17 21:09

Jmeno Denis

Prosim maminky a zname chlapecku se jmenem Denis. Muj dotaz zni, smejou se ve skolce nebo ve skole chlapeckovi za jmeno? Myslim tim zda mu rikaji Denis-penis.. Moc se nam jmeno pro chlapecka s manzelem uz dlouho libi, jine se nam tak nelibi, ale rodina a znamy nas upozornuji, ze se mu deti muzou smat, at mu radsi vybereme jine jmeno.. A tak bych chtela vedet, jak je to doopravdy, litejete, ze jste sve Denisky tak pojmenovaly? Moc dekuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
12.10.17 21:14

@Lucimiminko děti jsou nápadité a na každé jméno umí něco vymyslet. Mě se to jméno celkem líbí. Denis postrach okolí…prostě rošťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
12.10.17 21:15

Jednoho znám, ted chodí do školky, co vím, tak se mu děti nesmějí - s jeho mámou jsme kamarádky, myslim, ze bych vedela, kdyby jo, vídám se i s ním a vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675

Neporadim, zadneho neznam.Jen jsme ted ve fazi snazeni se o miminko a zrovna vcera jsme se bavili, ze by se nam libilo pro holcicku jmeno Denisa. Ale prave bychom nechteli, aby ji decka rikala Deniska teniska :mrgreen: Tak nevim no, jmeno Denis je hezke, ale bohuzel je na nej dost prezdivek…ale to je v podstate na kazde jmeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64855

Znám jednoho Denise a opravdu se mu nikdo nesměje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
12.10.17 21:22

@Lucimiminko deti, kdyz chcou byt zly, tak vymysli hanlivej rym na jakykoliv jmeno :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
12.10.17 21:24

Já znám 50letitého Denise, všichni se ušklebují a diví, co to má za jméno, když se představuje. A mají z toho srandu. :nevim: Jak to měl jako malý nevím????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
12.10.17 21:29

Na každé jméno se něco najde a pokud se nic nerýmuje, tak budou používat normální nadávky ;) Pokud se jméno líbí tobě a manželovi, tak bych ho chlapečkovi dala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16917
12.10.17 21:31

@Lucimiminko
Ke každému jménu s najdeš nějaký hloupý rým. Neohlížela bych se na to, pokud jej chcete. Já třeba chtěla Rudolfa a najednou každý v roně měl alespon 5 trapných rýmů na to jméno ;) Pokud se vám s mužem líbí, tak bych jej dala. Nemyslím si, že jméno je hanlivé, mě se líbí. Já sama jsem Denisa :mrgreen: a jsem na to jméno strašně pyšná a jsem za něj ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
12.10.17 21:33

@prdelka17 hmmm,taky bych se bála posměšků v dopělosti/dopívání, ale to se děje posmívání spíše za zády.
Přesně vím, že kdyby chlap s nějakým pracoval, mluvil by doma o něm právě tou přezdívkou. Proto bych ani holce nedala jméno Jitka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
12.10.17 21:41

@Lucimiminko Máme doma 9ti leteho Denise a nikdy se mu nikdo nesmal :nevim: Kamarádi mu říkají Deny, Dení nebo Denisi. Nikdy si na jméno nestěžoval ;) A myslím, že když deti budou chtít, tak si najdou na jakekoliv jméno nějaký pošklebek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
12.10.17 21:49

Syn se jmenuje Denis a nikdo se mu nikdy nesmal, ani ve skolce. Rikaji mu Deny, Denisku :D Rozhodne bych nemenila za jine. Kamkoliv prijdem, je tam jako jediny s timto jmenem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
12.10.17 22:10

Dnes jsou neobvyklá jména celkem běžná a posměšky se dájí vymyslet skoro na každé jméno. Pokud se vám jméno líbí, neřešila bych to. Každý má jiný vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.10.17 22:11

Je to teda už dávno, ale na ZŠ jsme Denise měli a tehdejší děti se mu nesmály :nevim: Já souhlasím s @eviku-miluna, když děti vycítí příležitost se po někom vozit, je jedno, jestli se jmenuje Honza, Robin, Denis nebo Esmeralda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
12.10.17 22:17

Je to krásné jméno :srdce:..a děti si vymyslí na jaké koliv jméno nějákou připomínku kdyby to člověk měl brát takhle tak polovina dětí se nejmenuje tak jak se jmenuje :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze