Jméno Denis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
4.5.18 15:37

@Lucimiminko No to já právě taky řeším aby se nám to nepletlo. Nejvíc říkáme Dominikovi Domčo, Domíno, Domí, Dominiku a občas Domísku a to mám strach s tim Deníske, ale zase si říkám že to se snad říká jen malým dětem už vidím jak mu v 15 řeknu Domísku nebo Denísku to by asi moc nadšenej ani jeden nebyl :D Hodně se nám líbí Deny tak si říkáme že by se mu říkalo tak. No máme ještě nad čim přemýšlet nákej ten pátek. Ale pro mě ty klučičí jména jsou hrozný na holku je to lehčí vybrat než na kluka. Ještě se mi líbí Viktor ale to mi neprošlo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
4.5.18 19:15

Me prijde Dominik a Denis moc stejne a pletlo by se mi to. Je lepsi kdyz maji deti rozdilna jmena. Ono staci ze si to clovek obcas splete stejne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
4.5.18 19:37

@Mína47 Jo je mi to jasný že je to docela podobný, ale když jsem v jedný diskusi četla že má paní 3 syny a jmenují Dominik, Denis a Daniel tak si říkám že to asi tak hrozný a podobný neni :D :think: Jako furt hledám jiné jméno ale ne a ne se mi něco zalíbit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
4.5.18 20:43

@Terezie231 tak pokud se vam jmeno libi a jine vybirat nechcete, dala bych ho. Jen vim, ze kamaradka ma deti s hodne podobnym jmenem a ja s tim mam problem, ona treba ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
5.5.18 22:26

@Terezie231 To jsem psala asi ja :lol: U nás je první syn Dominik, druhy Denis a třetí Daniel :mrgreen: A kdyby dcera byla kluk, byla by David ( je Nicol :D ) :lol: Ale jinak jsme uplne normální :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jména se nám nepletou. Občas se tedy stane, ze se člověk přeřekne, ale to se stává i u jmen odlisnych ;) Dominikovi říkáme už nejvíc Dominiku, občas Domí ( bude mu 14 let ). Denisovi říkáme Denisi nebo Dený( í ) ( bude mu 10 let ) a nejmladšímu říkáme nejvíc Daníku, Daní a když zlobí, tak Dane ( je mu 28 mesicu ) :palec:

Příspěvek upraven 05.05.18 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
5.5.18 22:36
@Lejlinka88 píše:
Neporadim, zadneho neznam.Jen jsme ted ve fazi snazeni se o miminko a zrovna vcera jsme se bavili, ze by se nam libilo pro holcicku jmeno Denisa. Ale prave bychom nechteli, aby ji decka rikala Deniska teniska :mrgreen: Tak nevim no, jmeno Denis je hezke, ale bohuzel je na nej dost prezdivek…ale to je v podstate na kazde jmeno

Na střední spolužačka u kluků ve třídě byla jedině Denisa - penisa. Trochu se to zlepšilo, když s jedním začala chodit. On jí tak neříkal, ostatní ano :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
5.5.18 22:46
@Terezie231 píše:
@Lucimiminko No to já právě taky řeším aby se nám to nepletlo.

Mám také doma Dominika a dceru se jménem na S, a přesto se občas spletu a Domíkovi řeknu Dominiko :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
6.5.18 19:07

@speedyy Jo to asi budete vy :) a co ten Denis? 10 let to už je takový zajímavý věk co kamarádi spolužáci nesmějou se mu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
6.5.18 20:49

@Terezie231 Ve skolce ani ve škole se jménem problem neměl ;) Většinou mu říkají spolužáci Deny nebo Denisi. Spoluzacky i Denísku :lol: Občas ho postuchuji doma sourozenci, ale to se asi nepočítá :mrgreen: Jsem se ho na to i ptala a prý mu nikdo jinak nerika :) Nedavno jsme potkali na hřišti také 6ti leteho Deniska. To bylo poprvé v životě. Jinak je vsude jediný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
7.5.18 07:49

@speedyy Taky se nám moc líbí ta zkratka Deny :) Tak doufám že nás tady u nás nikdo nepředběhne a taky tu bude ňákej ten čas sám :D Jinak tady nikoho neznám se jménem Denis, jeden tu bydlel ale tomu už je možná i 20let a odstěhovali se ale je fakt že ani jinýho Denise neznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.18 09:50

Mě napadlo Denisované (žert) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat