Jméno Denis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
12.10.17 22:20

Tak dneska je spoustu nezvyklych jmen a ja jsem celkem prekvapena, jak jsou deti schopne dobre se s tim popasovat. Nekdy se zas vymysli rym na jmeno, kde by to cloveka zas nenapadlo… sousedi maji holcicku Natalii a jeji bracha ji rikal Kakalka a Kakale, ne zeby ji chtel ublizit, ale neumel to vyslovit. My si doma taky koledujeme, mame Alici a Lindu :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
12.10.17 22:34

@axlpol jako Jitka " Jitko, ty krávo" z toho filmu, též mám spojené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
12.10.17 22:35

@Tarinka hezké jména, jak říkáte Alici? Alo, nebo Jak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
12.10.17 22:43
@MaminkaLucka píše:
@axlpol jako Jitka " Jitko, ty krávo" z toho filmu, též mám spojené
…a nejen krávo :lol: ale Jitka-pi..ka :nevim: na jedno jméno je toho dost :lol:
Měla jsem v práci Noru a protože si občas ráda popila říkalo se jí norek…takže podle mě je Denis v poho, spíše bych se bála až bude teenager a bude třeba neoblíben, tak by na něj mohli volat různě…ale co?,když nezkomolí jméno, můžou něco vymyslet na přijmení. Takže když se rodičům jméno líbí, at si jej dají.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.10.17 22:53

Mame Denise na druhem stupni.
Decka a vsichni mu rikaji Denisi nebo tvrde, durazne Deny.
Nikdo jsem neslysela, ze by ho oslovil Denisku, Denicku. Coz se mi nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.10.17 22:56

A vlastne jeden Denis uz loni vysel.
Co meli oba spolecneho, tak sigri, rebelove, neskutecni bohemove. Presne, jak v tv Denis. Nerizena strela.
Ale mi se jmeno Denis libi. Jsem zvedava az potkam dalsiho nekdy, jestli bude stejny, jak ti dva rebelove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.10.17 22:57

Přesně tak, na každé jméno si děti něco vymyslí, když chtějí, tím bych se vůbec netrápila. A víte co, nenechte si do toho kecat, když se líbí vám oběma, právě řeším úplně to samé, všichni jsou ohledně našeho jména strašně chytrý ;) Já začala dělat mrtvého brouka a mluvit o Cecílii, takže jsou teď všichni už jen naštvaní :D Jinak Denis se mně tolik nelíbí, ale zkráceně třeba Deny rozhodně ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.10.17 23:04

Kamarádka má syna jménem Danny, to se mi líbí asi víc než Denis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
13.10.17 06:45

Znám Denise v 6. třídě, je to celkem úspěšný sportovec, milý kluk, o tom, že by se mu smály, nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.10.17 08:22
@MaminkaLucka píše:
@Tarinka hezké jména, jak říkáte Alici? Alo, nebo Jak??

Ali, Alicko, Alinko…Alo nepouzivame. Ale treba ucitelky ve skolce si to jmeno pochvaluji, ze se jim to Alicko dobre rika a ze to nemaj zas tak casto, i v porodnici se jim libilo ???? no a vetsina nasi rodiny zije v zahranici, tak jsme volili jmena takovy univerzalni. Kdyz chodila Ali prvni rok do skolky, tak ji tam jeden predskolak reknul, ze je to Alice-police. Tak ona mu rekla, ze se ji to libi, ze police je anglicky policie (nas tatka je anglictinar, takze vedela) a ze on je Vitek - blitek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
13.10.17 08:44

@Tarinka Vitka mam ja a v zivote by me nenapadlo, ze se da na to jmeno neco vymyslet 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
13.10.17 08:47
@Tarinka píše:
Ali, Alicko, Alinko…Alo nepouzivame. Ale treba ucitelky ve skolce si to jmeno pochvaluji, ze se jim to Alicko dobre rika a ze to nemaj zas tak casto, i v porodnici se jim libilo ???? no a vetsina nasi rodiny zije v zahranici, tak jsme volili jmena takovy univerzalni. Kdyz chodila Ali prvni rok do skolky, tak ji tam jeden predskolak reknul, ze je to Alice-police.Tak ona mu rekla, ze se ji to libi, ze police je anglicky policie (nas tatka je anglictinar, takze vedela) a ze on je Vitek - blitek :lol:

kreativní děvče :palec: A má slušnou slovní zásobu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
13.10.17 08:53

Je to pěkné jméno, a snad na každé se dá vymyslet nějaká přezdívka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
4.5.18 14:21

@Lucimiminko Tak jak to dopadlo? Dala jste jméno Denis? Momentálně řeším úplně stejný problém, vede u nás Denis ale bojím se té přezdívky :nevim: :zed: Už máme doma Dominika a moc se nám líbí že by druhý kluk byl Denis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.5.18 15:14

Ano stala jsem si za tim a dala jsem jmeno Denis.Ted mu jsou 4 mesice. Rikame mu nejvic Deny a moc se mi to libi. Take mu rikame Denísku, manzel Denďule a ja Denynko. No nejvice me od toho odrazovala tchyne, ta dlouho o nem mluvila jako o miminku a nejmenovala ho, ted uz jsme pokrocili a rika mu kratce Denisku. Kdyz se Denísek narodil a ja s nim byla jeste v porodnici, manzel ho zapijel s kamarady a svym brachou. Ten se v ten vecer vyfotil ze sklenickou a k tomu pridal - Na Denisa, ktery vzesel z penisa. Pozdeji to sam vymazal. Plakala jsem v porodnici, myslela jsem, ze me toho rodina usetri. Beru to tak, ze je to proste jednoduchej blbec. Ale nelituju toho, Deny -Denis je super jmeno. Na druheho, kdyz se postesti mame pripraveno jmeno Bruno. To uz rodinu uplne trefi
Co se tyce kombinace Dominik a Denis, asi Dominickovi rikate doma Domi a mozna az na ne budete volat, mohlo by se vam to plest nebo komolit. Domi, Deny.. nevim.. My mame doma psa Doru a nekdy se prereknem reknem Denymu Dory a naopak. Me se Denis libi protoze je neobvykle a presto ze je stare tak mi zni moderne. Prijde mi ze je kazdy chlapecek ted Samik, Teodorek, Benik, Sebik, Krystianek, Matyasek a kazda holcicka je Emicka a Sofinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze