Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, co si myslíte o jméně Mirabela? Hrozně se mi líbí, ale je DOST neobvyklé… Máme už dcerku jménem Miriam, tak se mi líbí, že se k sobě i ta jména hodí. Říkali bychom jí Bela, Belinka, protože Mirinka už je ta první ![]()
@Berta123 Mě se moc nelíbí, ale kdybych dítě s takovým jménem potkala, asi bych se až tak nezarazila. Takže za mě ano. Lepší jak jedna ze stáda Elišek, Sofií, Ell a Em ![]()
Zni to trochu jako antikoncepce
jinak mi prijde docela neutralni v poho. Akorat ji asi nekdo bude rikat Míro to se mi moc nelibi.
No, přiznám se, že jako první reakce byla, že to zní jako antikoncepce.
Jméno jako takové se mi nelíbí, takže bych nedala.
Neprijde mi hrozny. Mam rada neobvykla jmena, ale u tohodle mi hned naskoci Arabela, i kdyz se tomu branim zuby nehty ![]()
antikoncepce mě ani nenapadla
ale Mirabelky jsou nějaký druh slivoně, něco jako špendlíky nebo tak, tak se spíš bojím toho…
Mě teda hned naskočí mirabelky (ovoce).
Přijde mi hlavně trochu nešťastné dát dvě hodně podobná jména pro dcerky.
To je nějaké oranžové ovoce ne? Mirabelky. Za mne ne. A Miriam a Mirabela je trochu moc na mne
ale pokud se líbí vám, tak bych nepatrala po názorech a jméno dala
Miriam je krásné jméno. Mirabela - to mi hned naskočí slivovice z mirabelek
Moc se mi to nelíbí, k Miriam by mi seděla třeba Ester, Emily, Madlen…
Mě se vybaví kravička z Mikymouse
ale jméno to není špatny, určitě lepší než Vanessa nebo Sofie.
Mně se ještě hrozně líbí Vivien, Lilien (ale těch je teď hodně) a nebo Isabela, ale když jsem si počítala numerologii k našemu příjmení (ne že bych na to úplně věřila, ale nechci žít s pocitem, že jsem jí zkazila život
), tak Isabela vyšla hodně špatně a líbí se mi to Bela, tak bych ráda dala tu Mirabelu no
. Ale zase samotné jméno Bela mi přijde obyčejné…
I kdyby se mi to jméno líbilo, tak k Miriam se to podle me vůůůbec nehodí.
To je nejake ovoce tusim…uz to existuje jako jmeno? No ja bych se mozna pri predstavovani zarazila, zda jsem dobre slysela, ale ziju mimo CR a uz jsem potkala lidi pojmenovane po dnech v tydnu, stromech a ledascem jinem, tak bych to asi neresila…osobne. Ale osloveni Miro se asi od neznalych nevyhne, tak at v tom holky nemaji pak bordel.