Holčička Mirabela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
605
12.10.17 22:18

Za mna nie, lebo:
1. ako pises:,,Mirinka už je ta první ''
2. svoje deti nebudes oslovovat len ty, meno sluzi na rozlisenie osob, je pekne, ze tebe sa pacia 2 skoro rovnake mena, ale ostatny budu mat problem dievcata oslovovat
3. Mirabelky su ovocie
4. Bela je tradicne meno pre kravu

Příspěvek upraven 12.10.17 v 22:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
12.10.17 22:19

Jméno to není špatné, ale když už máte doma Miriam tak to mi k sobě moc nejde :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
13.10.17 06:44

Mirabelka? To je druh hrušek ne? Za mě ne… To už raději třeba Marika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
13.10.17 09:51

Mirabelka je pro mne ovoce, takže to za jméno vůbec nepovažuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.10.17 09:58

Pokud se Ti líbí Bela, tak proč prostě nedáš jen Belu??.. Nesnáším když se dává jméno Isabel(a) a pak jí říkají Belo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75956
13.10.17 10:03

@Berta123 Miriam a Mirabela se k sobě vůbec nechodí, to je jako byste klukům dali Jaroslav a Jaromír, jsou to prostě téměř stejná jména,
jak byste holky rozlišovali vy a hlavně okolí, rodina?
mirabelka je ovoce, jako jméno mi to nezní špatně, také máme neobvyklé, ale u vás tím, že už máte Miriam, tak určitě nedoporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
13.10.17 14:14
@Kikuška90 píše:
Pokud se Ti líbí Bela, tak proč prostě nedáš jen Belu??.. Nesnáším když se dává jméno Isabel(a) a pak jí říkají Belo :roll:

Mi se to libi a je to i varianta osloveni u Knappove v knize. Jsou horsi osloveni a u nas bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.10.17 19:38

@Kikuška90 o té jen Bele jsem taky uvažovala, ale přijde mi to zas možná až moc obyčejné… A jak jsem psala, počítala jsem si tu numerologii a právě samotná Bela nevyšla hezky. Ne, že bych na to uplně věřila, ale nechci žít s pocitem, že kvůli tomu může mít zkažený život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.10.17 19:42

@stinga já nevím, ale mně se to právě k sobě hrozně hodí i tím, že to zní podobně.. Rozlišovali bychom je tím, že starší je Miri a mladší by byla Bela. To máte jak třeba Alžběta, taky se jí většinou neříká Alžběto, ale jen Běto.
Kdyby se pak malá představovala, tak by si rovnou říkala Bela (např. ve školce atd.) a myslím, že by si je lidi nemuseli plést…Jinak Mirabelky opravdu jsou ovoce, ale tohle je jméno jen Mirabela ;-) Nevím no, taky pořád váhám, ale jiné jméno se mi už snad ani nelíbí a tak pořád nevím, co zvolit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
15.10.17 19:46

Promiň, ale za tohle tě jednou ukamenuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.10.17 20:14

Moc pěkné jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
20.10.17 13:30

Myslím, že s tím bude mít nelehké dětství - děti jsou zlí. Když už neobvyklé jméno, tak něco „hezkého“ toto jméno zní naposlech zvláště. Mě osobně když by dali rodiče takové jméno tak se nechám přejmenovat. Všude se představovat jako Mirabela to mi přijde jako trest. škola, škola pak přijímací pohovory, různé společenské akce… :zed:

omlouvám se za upřímnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.10.17 17:41

@Šerri Ne v pořádku, každému se líbí něco jiného. Mně se to opravdu líbí a nepřijde mi to zvláštní naposlech… Naopak mi to přijde spíš takové vznešené :-). Já nevím no, jsou i horší jména a přejmenovat se může i kdybychom jí dali něco jiného, nemusí se jí líbit to, co nám. Ale díky za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
22.10.17 17:56

Dcera chodi do skolky s Mirabell, to mi prijde lepsi nez Mirabela. Ale jak uz tu padlo, jmena by se mohla plest ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.10.17 18:23

@marinka5 A nevíte náhodou, jak jí říkají? Miri nebo Belo? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze