Holčička Mirabela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6945
12.10.17 11:01

V zadnem případě, jsou obě jména moc podobné, jinak to zni jsko to ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
12.10.17 11:02

Mně by se to líbilo, ale hrozně mi to připomíná Arabelu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.10.17 11:06
@Berta123 píše:
Mně se ještě hrozně líbí Vivien, Lilien (ale těch je teď hodně) a nebo Isabela, ale když jsem si počítala numerologii k našemu příjmení (ne že bych na to úplně věřila, ale nechci žít s pocitem, že jsem jí zkazila život :-D ), tak Isabela vyšla hodně špatně a líbí se mi to Bela, tak bych ráda dala tu Mirabelu no :-). Ale zase samotné jméno Bela mi přijde obyčejné…

Uplne si nemyslim, ze Vivien by byla davovka. S variantama Lili uz si myslim, ze se pytel roztrhnul, ale Vivien jsem fakt zadnou nepotkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.10.17 11:08

@RyBANA jojo, já právě myslela tu Lilien. Vivien znám jen jednu, ale zase mi přijde, že se jí dá říkal akorát Vivi nebo přímo Vivien, že není víc variant a to mi trochu vadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.10.17 11:19

A co Anabela, pokud chceš Belu? Mirabela mi také připomíná ovoce a navíc se to bude plést s Miriam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5298
12.10.17 11:45
@Berta123 píše:
Mně se ještě hrozně líbí Vivien, Lilien (ale těch je teď hodně) a nebo Isabela, ale když jsem si počítala numerologii k našemu příjmení (ne že bych na to úplně věřila, ale nechci žít s pocitem, že jsem jí zkazila život :-D ), tak Isabela vyšla hodně špatně a líbí se mi to Bela, tak bych ráda dala tu Mirabelu no :-). Ale zase samotné jméno Bela mi přijde obyčejné…

a co Anabela? Tu má kamarádka - také ji říkají Bela, podle mě nádherné jméno (je slovenské myslím)
jinak Mirabelu bych nedala - nelíbí se mi a je to až moc podobné Miriam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
12.10.17 11:56

Po dlouhé době jméno, co mě rozesmálo, promiň. Hned mě napadlo ovoce, které jsme chodili sbírat jako děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.10.17 11:57

@Berta123 mirabela mi evokuje ovoce - lidově špendlíky. Navíc bys v podstatě měla Mirku a Mirku 8) Jméno se mi nelíbí a nešla bych do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
12.10.17 12:03

Záleží na příjmení. Ale k Miriam už se to podle mne krutě nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.10.17 12:34

To je bluma, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
12.10.17 12:50

Taky mi naskočily mirabelky, kterým my říkáme sralky, takže za mě ee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
12.10.17 13:29

Mě se vybavily mirabelky, neboli špendlíky. Jméno je to krásné, ale osobně bych asi popřemýšlela po jiném neobvyklém jméně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
12.10.17 14:08

Mě se jméno líbí, ale nehodí se mi k Miriam. Vy byste ji třeba říkali Belo, ale třeba ve škole by ji říkali Miri, Mirko a to je vlastně vaše druhá dcera..nejdou mi ty jména k sobě, ale jména moc hezké :)
Mirabelky se mi samozřejmě taky vybaví, máme na zahradě posbíraný 3 sudy, bude se vypalovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
12.10.17 15:21

@Vaal
Presne hezke jmeno, zni moderne. A nehodi se k Miriam. K Miriam ac se mi jmeno Miriam nelibi, tak by se hodila Apolena, Evelina, Malvina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79726
12.10.17 15:23

Mirabelky mi okamžitě naskočila slivovice - anebo povidla. Takže za mne ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze