Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
V zadnem případě, jsou obě jména moc podobné, jinak to zni jsko to ovoce
@Berta123 píše:
Mně se ještě hrozně líbí Vivien, Lilien (ale těch je teď hodně) a nebo Isabela, ale když jsem si počítala numerologii k našemu příjmení (ne že bych na to úplně věřila, ale nechci žít s pocitem, že jsem jí zkazila život), tak Isabela vyšla hodně špatně a líbí se mi to Bela, tak bych ráda dala tu Mirabelu no
. Ale zase samotné jméno Bela mi přijde obyčejné…
Uplne si nemyslim, ze Vivien by byla davovka. S variantama Lili uz si myslim, ze se pytel roztrhnul, ale Vivien jsem fakt zadnou nepotkala.
@RyBANA jojo, já právě myslela tu Lilien. Vivien znám jen jednu, ale zase mi přijde, že se jí dá říkal akorát Vivi nebo přímo Vivien, že není víc variant a to mi trochu vadí…
A co Anabela, pokud chceš Belu? Mirabela mi také připomíná ovoce a navíc se to bude plést s Miriam.
@Berta123 píše:
Mně se ještě hrozně líbí Vivien, Lilien (ale těch je teď hodně) a nebo Isabela, ale když jsem si počítala numerologii k našemu příjmení (ne že bych na to úplně věřila, ale nechci žít s pocitem, že jsem jí zkazila život), tak Isabela vyšla hodně špatně a líbí se mi to Bela, tak bych ráda dala tu Mirabelu no
. Ale zase samotné jméno Bela mi přijde obyčejné…
a co Anabela? Tu má kamarádka - také ji říkají Bela, podle mě nádherné jméno (je slovenské myslím)
jinak Mirabelu bych nedala - nelíbí se mi a je to až moc podobné Miriam
Po dlouhé době jméno, co mě rozesmálo, promiň. Hned mě napadlo ovoce, které jsme chodili sbírat jako děti.
@Berta123 mirabela mi evokuje ovoce - lidově špendlíky. Navíc bys v podstatě měla Mirku a Mirku
Jméno se mi nelíbí a nešla bych do toho.
Záleží na příjmení. Ale k Miriam už se to podle mne krutě nehodí.
Taky mi naskočily mirabelky, kterým my říkáme sralky, takže za mě ee.
Mě se vybavily mirabelky, neboli špendlíky. Jméno je to krásné, ale osobně bych asi popřemýšlela po jiném neobvyklém jméně ![]()
Mě se jméno líbí, ale nehodí se mi k Miriam. Vy byste ji třeba říkali Belo, ale třeba ve škole by ji říkali Miri, Mirko a to je vlastně vaše druhá dcera..nejdou mi ty jména k sobě, ale jména moc hezké ![]()
Mirabelky se mi samozřejmě taky vybaví, máme na zahradě posbíraný 3 sudy, bude se vypalovat ![]()
@Vaal
Presne hezke jmeno, zni moderne. A nehodi se k Miriam. K Miriam ac se mi jmeno Miriam nelibi, tak by se hodila Apolena, Evelina, Malvina.
Mirabelky mi okamžitě naskočila slivovice - anebo povidla. Takže za mne ne.