Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Me Justyna Bibrova docela ladi, sluchove i zrakove
Pokud je to srdcovka s vnitrnim vyznamem, dej ho.
@Doe_Jane píše:
Dobrý vtípek trolle
To příjmení se v ČR vyskytuje, proč troll?
Zakladatelko - asi bych dala Justýna, než doroste do věku, kdy by se jí proto smáli, tak už po Justinovi ani pes neštěkne… řekla bych ![]()
@Pipet píše:
To příjmení se v ČR vyskytuje, proč troll?Zakladatelko - asi bych dala Justýna, než doroste do věku, kdy by se jí proto smáli, tak už po Justinovi ani pes neštěkne… řekla bych
neregistrovaný anonym s justýnou bíbrovou ![]()
Však píšu, že zvažuji jiné jméno. Příjmení bude holt po otci. K mému jde. Proto ta Judita…? Smích jsem čekala, taky mi to přišlo vtipné, kor když jsem myslela, že to bude Vojta. ![]()
Jakože Justin Biebr? Či jak se to píše? A co, dej Justýnu, když je to srdcovka
Opravdu vysněné jméno po prababičce může zahodit nějaký americký chlapec, po kterém za pár let neštěkne pes? Mně by to teda bylo úplně u zadele a dala bych Justýnu.
Dej Justýnu. Taiy jednu doma mam, a take ma jmeno po prababicce. Jinak taky jsem si my myslela, ze ji s nim budou spojovat a nikoho to nikdy nenapadlo ![]()
Judita je nejlepší alternativa:) Justýna Bíbrová bych opravdu nedávala.
Ahoj, nepíšu z nicku, nejsem registrovaná.
Od puberty chci jméno po prababicce Justyna. Problém je, nemějte se, že bude mít příjmení Bíbrova. A to nejde. Líbilo by se mi Judita, Johana. A nebo něco s Tynou. Kristýna? Nejraději tu Judita, ale co váš nezaujaty pohled?