Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
nevíte někdo, co místo Panadol čípků, které jsou vyprodané?
Díky
Aha teď koukám že z Moravy, kdybys byla z Prahy, tak bych ti pár dala.
Ahoj, účinná látka v panadol čípku je paracetamol, který obsahují ještě paralen čípky nebo panadol sirup/paralen sirup.
Místo paracetamolu se hlavně pro děti používá ibubrufen, který je obsažen v nurofen čípcích nebo nurofen sirupu. Zkus se optat v lékárně nebo zavolam své doktorce.
Nurofen čípky, pokud ti nevadí jiná léčivá látka, paralen sirup nebo tablety pro děti, pokud to musí být paracetamol
Já si teď objednala nurofen čípky, to je asi jediné, co zbylo na trhu.
Jak máš staré dítko? Dělají se čípky Paralen, nebo s jinou látkou Nurofen. Já teda nevím, ale když jsem před asi pěti měsíci sháněla jakékoliv čípky, v lékárně neměli. Tak jsem si řekla, že si poradím se sirupem, který jsem měla doma. Po prvním očkování ve 3 měsících jsem s trochou námahy dostala do mimča ten sirup. Nyní jsem dávala na horečky taky sirup, naštěstí už umí jíst příkrmy a tak to nedalo takovou námahu. Kdybys nesehnala čípky, zkusila bych sirup. Paralen, Panadol nebo ten Nurofen.
Děkuju, zítra se poinformuju, mám to pro novorozence " do výbavy"
@veselamuchomurka tak tam jsou čípky jasné. Ta me paralen lepší, ty čípku jsou menší a s panadolem má skoro dvouletak problem. Je to taková velká bakule