Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ZDravím, mám prosbu, děti mi trpí na laryngitidy a paní dotorka nám dává na to pro případ, že by se něco dělo nějaké slabé kortikoidy v tabletkách, nemůžu najít název a zastupující neví…máme to pro jistotu sebou na dvololenou:-( Nevíte někdo? Dexometazon to nebyl myslím…
syn dostal když mu byli 2 tak v nemocnici na pohotovosti prednison 2 tabletky a doma jsme pak dávli sinecod a fenistil kapky
Dobrý den. Místo čípku Rectodelt se dává tabletka Fortecortin. Je tam mnohem menší množství kortikoidů, ale zabírá stejně. J.
Dobrý den. Místo čípku Rectodelt se dává tabletka Fortecortin. Je tam mnohem menší množství kortikoidů, ale zabírá stejně. J.
@Almatka Když je nejhůř, my dáváme půlku Medrolu (teď z hlavy nevím, jak silný je, mám dojem, že celá tableta je 4mg).
Syn ma sest let a od malinka ma laryngitidu kazdeho pul roka urcite, ted v poslednim pul roku ji ma snad kazdy mesic…Dr nam rekla dva prasky. prednisonu na noc nez kasel neskonci a uz berem 4=den a stale kasel, volala jsem do nemocnice a tam me postup dr schvalili…
Děkuju moc! To, co nám paní doktorka předepisovala je Fortecortin jak tu někdo psal. Díky!