Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, prosím znalé o názor ![]()
Bucifálek má vyrážku, průběh takový: prvni tvářičky, vnější strana ručičky, cca 5 dní, včera jsem si všimla, že na jedné rucicce taková jako víc rozlezla, ačkoliv nevýrazná vyrážka. Tvářičky + ručička - červené mapy, zestrupovatění, nyní již asi mizí, vybělují se. Jinak žádná změna žádný teploty, neklid, nedrbe si to. Já ani přítel nejsme na nic alergičtí ani jsme nikdy neměli exém. Jinak před cca 14 ti dny jsem úplně přestala kojit ( je mu 8 měsíců, nechce ) děkuji ![]()
Tvářička - jednu chvíli obě, jak kdyby mu ' hořely ' růžové jak ' Marfuška ' teď už se to stáhlo a zestrupovatělo. Byl sice na sluníčku nějakou dobu, ale to i předtím a nic, a velmi dobře se opaluje, okamžitě bez problémů hnědne
@Tichošlápek píše:
Sypala bych k dr. Ma to dost osklive
To radsi půjdu, zítra je poradna, ale stejně se pidim, co by to mohlo být . Napadá mě též měl teď často domácí jahody jestli ty třebas to nevyvolaly..
@Mysiceles píše:
To radsi půjdu, zítra je poradna, ale stejně se pidim, co by to mohlo být . Napadá mě též měl teď často domácí jahody jestli ty třebas to nevyvolaly..
To je dosti mozne
Atopak, mladší na něj trpí taky. Vyvolá ho u ní jen když si dá více ovoce nebo nějaká změna - nedávno si nastříkala manželovo deodorant a 14 dni měla rudé fleky v podpaží. Pomáhá zinková mast a Fenistil kapky aby se neskrabala.
@CarolineJ píše:
Atopak, mladší na něj trpí taky. Vyvolá ho u ní jen když si dá více ovoce nebo nějaká změna - nedávno si nastříkala manželovo deodorant a 14 dni měla rudé fleky v podpaží. Pomáhá zinková mast a Fenistil kapky aby se neskrabala.
Mně takhle od pohledu to právě přijde jak kdyby nějaká lišej ale postarano přitom o něj je jako v bavlnce každý den koupání olejování mandlovým olejem dosud čistý jak sklo a najednou toto. Změna akorát snad ta, že prave dostává do kasičky sezónní ovoce ale to se mi zas nezdá to by spíš způsobilo kopřivku ne , taky mě právě napadla spojitost s tím ukončeným kojením že třebas má imunita teď větší zápřah . Ale nedrbe si to. A začalo to ustupovat teda, stahuje se to a beli to tak jsem ráda
Tak to naštěstí není atopák, má to prý od toho jak slintá a strká si ruce do pusy atd. Že se to prý dětem v horku často dělá. Prý mazat mazat mazat , často myju a mazu a zmizelo to