Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nesetkala. Ale dala bych ten Nurofen, pripadne Framykoin a vyckavala. Dle me to zmizi za par dni.
Tak já jsem se s tím setkala - začervenalá a mírně zduřelá bradavka. Náš lékař je starý praktik a naštěstí v tom rozpoznal jeden z možných příznaků boreliozy. Syna tedy i tenkrát bolela kolena, když šel do schodů. Dr. nasadil atb a příznaky vymizely. Nicméně z krve se nakonec borelióza nepotvrdila, to ale prý nemusí, pokud je te v začátku.
Prosim anonym, chodi sem svagrova a zna muj nick..
V sobotu vecer po koupani jsem si vsimla, ze ma dvouleta dcera lehoulince nacervenalou jednu bradavku. Muz rikal, ze on nic nevidi.
Druhy den rano to bylo cervene vic a vecer tam mela malinkou boulicku nad prsem. Jeli jsme na pohotovost do Motola.
Manzel i ja jsme nachlazeni a mala ma rymu. Doktorka rekla, ze to je z virozy, ze si ji tam sedla. Zmerila crp a to bylo pod 5.
Rekla, ze mame 3× denne davat paralen/nurofen sirup proti zanetu a poslala nas domu.
Dnes jsem volala detske a ta pridala jeste Framykoin mast. Ale v lekarne rekli, ze je na predpis. Zitra zajdu pro recept.
Malou detska nevidela.
Setkali jste se s tim u vasich batolat?
Internet je plny zarudnuti v souvislosti s kojenim, ale toto tam neni.
Mala nebyla kojena a od narozeni byla na UM. Od 18M nepije ani to..