Zarudlá bradavka u dvouleté

Anonymní
2.7.18 18:02

Zarudla bradavka u dvoulete

Prosim anonym, chodi sem svagrova a zna muj nick..

V sobotu vecer po koupani jsem si vsimla, ze ma dvouleta dcera lehoulince nacervenalou jednu bradavku. Muz rikal, ze on nic nevidi.

Druhy den rano to bylo cervene vic a vecer tam mela malinkou boulicku nad prsem. Jeli jsme na pohotovost do Motola.

Manzel i ja jsme nachlazeni a mala ma rymu. Doktorka rekla, ze to je z virozy, ze si ji tam sedla. Zmerila crp a to bylo pod 5.

Rekla, ze mame 3× denne davat paralen/nurofen sirup proti zanetu a poslala nas domu.

Dnes jsem volala detske a ta pridala jeste Framykoin mast. Ale v lekarne rekli, ze je na predpis. Zitra zajdu pro recept.

Malou detska nevidela.

Setkali jste se s tim u vasich batolat?

Internet je plny zarudnuti v souvislosti s kojenim, ale toto tam neni.

Mala nebyla kojena a od narozeni byla na UM. Od 18M nepije ani to..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85334
2.7.18 18:44

Nesetkala. Ale dala bych ten Nurofen, pripadne Framykoin a vyckavala. Dle me to zmizi za par dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
2.7.18 19:10

Tak já jsem se s tím setkala - začervenalá a mírně zduřelá bradavka. Náš lékař je starý praktik a naštěstí v tom rozpoznal jeden z možných příznaků boreliozy. Syna tedy i tenkrát bolela kolena, když šel do schodů. Dr. nasadil atb a příznaky vymizely. Nicméně z krve se nakonec borelióza nepotvrdila, to ale prý nemusí, pokud je te v začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí