Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mate nejake napady nebo tipy, co dat misto vysluzky - cukrovi? Bude to jen pro par, cca
12 lidi. Diky moooc ![]()
My misto vysluzky davali lahve vina, nakoupili jsme jich velke mnozstvi, tak jsme davali vino a melo to vetsi uspech nez cukrovi, to nesmakuje kazdemu. U znamych jsme dostali malou lahvicku slivovice.
@michee a etiketu vasi fotku nebo tak neco? Co clovek, to lahev?
@dani24687 Nedávno jsme dostali maličkou láhev 0.25l vína s etiketou, kde byla fotka a datum. To mi přijde super. Pak jsou hodně moderní svatební mandle, dává se jich myslím jen 5 kvůli nějaké tradici, nevím, to neznám. A kámoška, co se vdává za měsíc, tak momentálně dělá domácí jahodovo-rebarborovou marmeládu s tím, že tam taky nalepí vlastní etiketu a bude to dávát místo výslužky.
@elfans taky super. Mne prijde na nic davat v lete roztekly cukrovi, navic to extra nikdo neji.
@elfans a fotku tam meli jakou? Svatebni by asi nestihli nebo jo?
@dani24687 Dělali nějaké předsvatební fotky, myslím, že byla stejná jako měli na oznámení. Styl sépiová kost. No já chvilku dělala ve svatebním salónu a od té doby mám k výslužkám trochu odpor:)
@zelenaprisera nebudu podporovat obezitu, radeji alkoholismus
![]()
Holky, to vino se mi libi, ale dat to i farari??? Co vy na to?
@zelenaprisera píše:
Já bych teda chtěla dostat cukroví
ale víno nikoho neurazí
já taky spíš to cukroví, protože na svatbách na to nemám chuť, nedostanu tam do sebe ani svatební dort, ale potom druhý den doma bych si v klidu klidně smslsla ![]()
@dani24687 ale abych odpověděla na dotaz, tak ta lahvinka vína určitě nikoho neurazí ![]()
Máme nachystaná minivína s vlastní etiketou a mini čokoládky jako jmenovky na stůl ![]()
Ahoj, my teda měli klasicky krabičku cukroví a vyvolení k tomu dostali i lahvinku domácího vínka.. Klasicky sedmičku, bez etikety.
Ale pokud výslužky nechcete dávat, tak se nemusí, není to pravidlo, že musí dostat všichni sousedi atd..:-)) Takže pokud by to bylo jen pro rodinu, nebo pro svatební hosty, tak si myslím, že vínko a ty čokoládky jim musí stačit..:-)
Jinak co se týče teda mě, tak já bych chtěla rozhodně dostat cukroví
jak už tu bylo zmíněno, druhej den se hodí ![]()