Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Proč se to od mamky nehodí? Se tchyně zeptej, proč je to takovej problém…
Nech se vést tím, koho máš ráda a od koho si to přeješ a ne podle toho, co se líbí nebo nelíbí tchýni.
Ja bych si vybrala toho, kdo ma ke me nejbliz. Klidne i ten bratranec…Kamaradky tatinek zemrel, na jeji svatbe ji vedl sef z prace.
Taky nechápu, proč se to od mamky nehodí
Pokud to tak chceš a cítíš, tak proč ne? ![]()
Svatbu bych si hlavně udělala podle sebe a nastávajícího, kdyby se mi a budoucímu manželovi zachtělo přiskákat k oltáři v klokaním kostýmu, tak poskáčem, i kdyby měl kdokoliv ostatní třeba puknout vzteky ![]()
Pokud to tak cítíš, že by tě měla vést mamka, tak to bude maminka, tchýně to přežije
@beruska112 já bych se taky domluvila s mamkou.. jestli souhlasí, tak by mě vedla ona.. nám svatbu taky celou organizovala tchýně
a pak jsme si udělali druhou s kamarády a bylo to úžasné ![]()
@beruska112 Je to pouze a jen tvoje volba, pokud otec nepřichází v úvahu, tak by to měla být jiná blízká osoba, která tě tvému muži „předá“ v tvém případě asi tedy matka. Na okolí nehleď, tohle je tvůj den, takže to udělej, jak sama cítíš ![]()
Když se vdávala sestřenice, která už tatínka nemá, tak ji vedl děda ![]()
Kdyby mne nemohl vest tatka tak bych chtela mamku…je mi nejblizsi tak nevim co je na tom divneho
Vis, je to tvoje svatba takze rozhodujes ty.
Jinak moji tchyni prislo divny i to ze na hostine se nepodavala knedlickova polevka a svickova a sunkova rolka
Taky to prezila ![]()
Hlavne at je. spokojena nevesta s zenichem ![]()
@Gladys píše:
Svatbu bych si hlavně udělala podle sebe a nastávajícího, kdyby se mi a budoucímu manželovi zachtělo přiskákat k oltáři v klokaním kostýmu, tak poskáčem, i kdyby měl kdokoliv ostatní třeba puknout vzteky
Pokud to tak cítíš, že by tě měla vést mamka, tak to bude maminka, tchýně to přežije
@beruska112 proč by nemohla mamka? mě vedl budoucí tchán a zrovna mi to i odsvědčil ![]()
@beruska112 Na tchýni se vyprdni, však i kdyby bylo po jejím, najde si něco jinýho. Udělejte si to podle sebe a na okolí prďte
![]()
http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?…
Tchyni řekni, že z rodiny to nutně nikdo být nemusí
.
Rozhodni se ty sama, je to tvůj den a všechno by se mělo točit jen kolem tebe
.