Co je mému miminku?

mackA159
22.9.20 14:40

Podle mě zuby… Zkus mu dát něco na bolest.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
22.9.20 15:11
@Vesničanka1 píše:
mohla bys prosím být trochu konkrétní? dosud jsem mu nic nedávala, protože nebyl důvod, mám calgel, ale jak jsem mu to dala na dásně a masírovala okamžitě mi rukou oddělal pryč mou ruku a šklebil se, jinak mám doma paralen čípky a viburcol, nic víc

Zkus paralen, hodně chválí tedy i :? ten viburcol, ale tomu já moc nevěřím. :think: 9ti měsíční dceri teď lezou zuby, má průjem, a neustále řve… Chvíli je v pohodě, a pak se začne vztekat, přes den spí špatně…

• Citovat
  • Upravit
1237
22.9.20 15:16

Fakt to vypadá na zoubky.. Dokud žužle a není zle, dávám jen olej od Saloosu na první zoubky, jinak mám doma Calgel, Paralen, Nurofen a homeopatika. Analgetika dávám teda jen když má teplotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
22.9.20 15:52

Přes den bych to přetrpěla a na noc dala něco na bolest. Panadol, nebo paralen. Ať se aspoň vyspíte. Bolí ho to, no. Zuby můžou bolet dlouho před tím, než jsou vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.9.20 16:10

Tohle jsou u nas klasický zuby. Když kňour a fňuk přejde v kontinuální vřískání, davam nurofen. Jediny, co trochu pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
22.9.20 16:53

Dej mu ten viburcol, ten synovi výborně zabíral na zklidnění právě, když mu rostly zuby. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.9.20 20:25

@Vesničanka1 Hele, nechci Ti sypat sůl do ran, protože zuby jsou vysoce individuální. Ale u nás byly o fous jemnější projevy (řev, pláč, prohýbání do luku) 4.-6. měsíc. Pak za mohutného vřískání vylezly behem 12 hodin obě jedničky (dáseň nebyla vyboulena ani natekla, nic). Pak byl asi 14 dnů klid a poslední měsíc takové záchvaty (řev, luk, nateklá pusa, ridka stolice, opruzeniny, zvracení…), že si pokaždé říkám: Rano už tam bude novy zub. A furt nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
8.10.20 15:10

Nebolí ho ouško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie