Vidíte na testu druhou čárku? :-)

2892
11.3.08 19:15

co myslite?

ahoj maminky i tehulky
bojim se napsat tady a zkusim to

uz 2 dny mam negativni testy.Porad me boli bricho nejvic na prave boku pichani obcas deloha jako macka kdyz sednu.mam nafoukle bricho.bolesti zad,vytok bily trosku huste,kazdy den chvili mi mota hlava.

je divne ze v ponedli 3.3.mi koncila mesicky ale malo krvacela od te doby porad me boli nikdy me neprestane.

sexovali jsme pred MS a druhy den jsem dostala mesicky.male krvacela bez bolesti coz jsem mivala bolestma.

volala jsem lekare a cekam az mi ozve.

jsem neslysi.dik za odpovedi zdenna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1455
11.3.08 20:33

Nevím, jestli pomůžu, ale každopádně ti moc držím palce, ať jsi v pořádku. Test není vždy průkazný ihned, těhotenství může být mladší než se zdá, tvoje doktorka ti určitě řekne víc.

Hezký večer. Et

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
18.3.08 16:40

to co jsi myslela,že je MS mohl být třeba zahnizďování.Tak držim palečky ať to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
20.3.08 19:21

Ahojky, a sexovali jste i dříve, než před MS? Protože pokud ne, těsně před MS se otěhotnět nedá. Jinak bolest v podbřišku může být cokoli, u mě to bývá i zahnizďování … Ale myslím, že těhu test týden po měsíčkách, kdyby byly falešné (taky jsem měla slabé MS a pak dcerku), už by měl být fakt pozitivní.
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
3.12.19 17:14

Prosim o nazor

Ahoj, ozivuji diskuzi :) Prosim o vas nazor… Jiz druhy den mi meska ms, ovulace nevim kdy byla.. Dnes jsem zkousela tt, ale neni z ranni moci, mela jsem nocni, tak jsem ho delala odpoledne jak jsem se vyspala.. Je to jen ryska nebo je sance, ze bude silit? Je to test z lekarny DR.Max… Vim, ze nikdo nema vesteckou kouli, zajima me jen jaka je sance, ze bude silit… Dekuji za kazdy nazor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35893
3.12.19 17:16

Já tam nevidím nic, ani pidi ducha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.12.19 17:18

@Katulik29 Nic nevidím :nevim: ve tvem případě jsi ho dělala správně odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
3.12.19 17:24

Nic tam není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
3.12.19 17:24

@Katulik29 a ty tam něco vidíš? Já ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
3.12.19 17:26

Taky nic nevidím a při vynechání by tam už aspoň slabá být měla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.19 17:27

A já tam pídí ducha vidím. Ale bohužel tohle mi max udělal několikrát v době kolem ms. Těhotná jsem nebyla

• Citovat
  • Upravit
116
3.12.19 17:29

Já tam taky pidi ducha vidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15167
3.12.19 17:31

Vidím negativní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
3.12.19 17:33

Taky vidím, ale je to dr.max že? Tomu bych moc nevěřila, zkus za dva dny znovu ale mamatest. Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
3.12.19 17:35

Holky, ja se prave ptam, pac nemam zkusenosti s timhle tt a nevim, jestli treba nedela rysky a kamaradka tam neco pidi vidi, ja trosinku taky, tak jsem chtela znat nazor nekoho jineho.. A to, ze by mela byt carka silnejsi v dobe vynechani taky neni pravda, kazde se pripadne hcg do moci dostava jinak rychle.. Navic ja mam jinak kratsi lf, takze ted bych teoreticky mohla byt 12-14 DPO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí