Špinění a test

9
4.3.08 11:00

rada - špinění a test

Ahoj. Prosím o názor zkušenějších :D Snažíme se o mimi od ledna, v den MS jsem mela pouze špinění pak nic, zhruba po 3 týdnech opět 1 den špinění a test druhý den ukázal slabě viditelně celkem tlustou čárku, byl to mamatest.
Myslíte že to může něco znamenat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5139
4.3.08 11:12

Tak já když jsem byla těhotná tak v den MS jsem pouze špinila a těhotenský test mi nevyšel nikdy pozitivní takže tak.
A můj gynekolog říkal že to špinění na začátku těhotenství je jenom takové čištění těch vaječníků.
Takže podle mě to vypadá že jsi těhotná moc blahopřeju. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
4.3.08 11:21

Taky myslím, že jsi těhotná - měla jsem to skoro stejné (už dvakrát), ale špinila jsem asi čtyři dny a pak pozitivní test.

Tak gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
4.3.08 12:59

Ahoj Kakio,

já si kupuju jenom mamatesty…jsou spolehlivé. Když jsem byla těhotná, tak jsem také první měsíc, kdy měla být mestruace, spíše špinila až krvácela a nakonec z toho bylo zdravé miminko. Pak jsem hodně krvácela okolo 11tt, ale byl to jen hematom, který se pak vstřebal. Ležela jsem tři dny v nemocnici a papala utrogestan a ascorutin.

Teď se už rok snažíme o druhé, ale to na sebe nechává čekat. Já teď vlastně mám mít MS, ale místo toho už 5 dnů trochu krvácím, ale stačí na to intimka. Normálně ji mívám dost silnou. Tak fakt nevím, co se děje, neb mi test vyšel negativní.

Když už tady o tom píšu, nestalo se některým z vás, že byste taky byly těhotné, krváceli spíše slabě (ale krev to byla), test vyšel negativní a přitom jste byly těhotné?

Díky. Zelvoon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.3.08 14:43

díky holky, radši se ještě nebudu radovat,ale doufám že máte pravdu :P

• Citovat
  • Upravit
16837
5.1.12 17:38

.

Příspěvek upraven 22.10.17 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ahojte
5.1.12 18:14

Ahoj Neli, zkus ještě chvíli počkat a uvidíš, zbytečně se nestresuj. Já jsem začla špinit asi 6.den po ovulaci a špiním až do teď když jsem nedostala MS tak jsem si udělala dneska test a je pozitivní, zítra jdu k doktorovi, tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
Džejnn
6.1.12 16:44

Ahoj holky,
chtěla bych něčí radu či zkušenost. S manželem se snažíme krátkou dobu o miminko.
28.12.2011 jsem měla dostat MS, tu jsem nedostala, 31.12.2011 jsem si udělala těhotenský test a druhá čárka byla slabá, další test jsem si udělala 3.1.2012 a obě čárky už měly stejné zbarvení. Takže jsem se radovala :D . Volala jsem na gyn. a sestřička mi řekla, že bude dobré, když dorazím ve středu 11.1.2012, to už by mělo být zřejmé. Dneska 6.1.2012, ale přišlo špinění a menší bolet v podbřišku jako, kdyby měla dorazit MS? Jsem z toho nervózní a nevím co to může znamenat? Můžu si udělat teď test? Děkuji za všechny rady a názory!!!

• Citovat
  • Upravit
854
9.1.12 19:08

testik si klidne udelej. to spineni nemusi nic znamenat nektere holky menstruuji treba az do 5 mesice. pokud je to jen lehke nahnedle spineni ktere neni s primesi krve tak to nemusi byt vazne . ale pokud mas strach a obavy tak si radsi zajdi na gyndu at mas jistotu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.1.12 20:18

Zdravím vás,
já jsem při prvním synovi měla ze začátku do 7 týdne bolesti v podbříšku, stejné jak když má dorazit menses. Vždycky jsem utíkala na záchod tak teď jsem to určitě už dostala. Zastavovala jsem si cestou autem na benzinách, letěla na záchod, že mám menses. Pak už mi to nedalo a udělala test a byl pozitivní. Nyní mám 15 měsíčního Tomáška.A taky jsem špinila. Nyní se s manželem snažíme pořídit Tomíkovi brášku nebo sestřičku ať jsou si věkově blíže. A vypadá to, že se opět zadařilo. Ráno jsem měla test krásně pozitivní Mamatest, silné dvě čárky. Přes den jsem pak zkusila Gravitest a tam jen slabá čárka, ale jelikož je ještě brzy na testování tak se tolik nenervuji. Poslední MS jsem měla 8. 12 ale minulý cyklus jsem měla 45 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
19.7.12 06:56

špinění

Ahoj holky já teď právě jen špiním, jsem 28.den cyklu, ms chodí tak 25-27 den. Pouz slabě špiním…dneska ráno jsem dělala ale těhu test a negativní :-( jsem asi 16 den po ovulaci? Už tomu něvěřím, že jsem těhu, a to jsem tak věřila. Moje normální MS je celkem silná a bolestivá. Takovéto špinění bez bolestí jsem snad nikdy neměla. Máte některá takové zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.7.12 13:27

Pozitivní test + špinění

Ahojky holky. Oprozdila se mi menstruace, dělala jsem si 2× mamatest - oba pozitivní, poté jsem si dělala Clear Blue test - pozitivní v 3+ týdnu. Začala jsem ovšem špinit a včera jsem na spodním prádle měla trošku sliznice, která odchází při menstruaci. U lékařky mají dovolenou a jsem objednaná až na 1.8.12. Minulý rok jsem jsem měla umlké těhu. Přiznaky podobné. Jsem s nervama v háji, protože si miminko dlouho přejeme a hrozně se na něj těšíme. Prosím také jste měli špinění? Já mám přirozeně děsný strach, že o to zae přijdu :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
23.7.12 15:24

@LuRei Ahoj, být tebou, tak jedu hned na pohotovost, když tvoje doktorka má dovču a tam se na tebe podívají.
Budu držet palečky, ať je vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.7.12 15:29

No tak toto jsem slyšet nechtěla. :(. Holky máte podobné zkušenosti jako já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.7.12 15:41
A co si chtěla slyšet? že se máš na to vykašlat? promiň ale tak ses neměla ptát. My ti tady můžeme radit bůhví co, ale dokud tě neuvidím doktor nebudeš mít jistotu, že je všechno ok.
@LuRei píše:
No tak toto jsem slyšet nechtěla. :(. Holky máte podobné zkušenosti jako já?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí