Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,předem vás moc zdravím,už jsem tu jednou psala,děkuji za odpovědi,chtěla bych se s vámi spíše podělit,než poradit,dnes jsem měla asi pátý pozitivní test,čárka každý den tloustne a mě se tomu chcce čím dál tím mín věřit,mám tři dny před MS,jsem moc štastná a kdyby to vyslo,budu strasne moc rada,snazime se prvni mesic a dnes je to presne 14 dni,co jsem se zacali snazit poprve,tak mi to pripada,ze to snad ani neni mozny,delala jsem mamatest,\unimark a gravitest,a tayk me od vcerejska boli bricho,docela hodne,muzete mi nekdo napsat,co si o tom mysite?dekuji za kazdou odpoved a preji krasny den
Kaacko,co jsem pochopila,tak ty máš už pátý den pozitivní TT a ještě ti zbývájí do termínu MS tři dny?Tak to jsi asi vyjímka,ale to co popisuješ vypadá opravdu jako těhotenství.Bolení břicha je uplně normální.Přeji ti krásné těhotenství.
jojo,je to tak do MS mam asi tri dny,ale cetkla jsem tu,ze vice holek si delalo test pred MS,jinak jsem byla u doktorky pred tema 14 dnema,a vysetrovala me,tak snad to nebude cysta…dekuji za odpoved
Kaacko,to joo,já sama jsem si dělala test před MS,ale 4 dny a to mi ukázal slabě pozitivní.A ty jsi si ho dělala 8 dní před MS a už ti ukázal pozitivní výsledek.To je mi divné.Jedině,že si měla ovulaci hned po skončení předchozí MS.No,každopádně dej vědět,jasný
![]()
no plodné dnby jsem mela 9,10,11,12 ovulACE 13 A POSLEDNI MS 24,TAK NEVIM,DOUFAM,ZE JE TO MIMI,ASI BYCH BYLA HOIDNE ZKLAMANA
Kaacko,věřím tomu,že to mimi je.Ovulaci jsi mohla mít v den,kdy píšeš,ale taky nemusela.Mohla jsi jí mít právě i dřív.Nic není na stoprocent.
SNAD TOMU TAKJ JE,JEN SE MI NECHCE VERIT,ZE ZROVNA ´JA BYCH M,ELA TAKOVE STETSI A HEND SE TO POVEDLO..
Kaacko,proč si to myslíš?Já jsem s druhou dcerou otěhotněla hned na první pokus.Domluvili jsme se s manželem,že by jsem mohli mít další miminko a už jsem nedostala MS.Takže hlavu vzhůru.Měříš si BT?
Jaruna
Ahoj.Ono to moc divné není.Při druhém těhu jsem šla na gyndu přesně týden před MS.A test jsem si dělala den předem. ![]()
Tak i ja se pridavam k tem stastnym,ktere vyslo tehu prvni mesic snazeni a testy jsem mela pozitivni take 8 dni pred ocekavanou menzes.Neverila jsem tomu a Dr se take divil.Rekl,ze je to u hodne malo zen,nebo u dvojcat a nebo u cysty.Ja mam jedno miminko a cystu,tak snad to bude ok.Ted jsem v 7tt.Hodne stesti a miminko v brisku.HA
Jirabobes,pokud mela Kaacka ovulaci 13,tak pochybuji,že dnes,t.j. 20-tého jí ukáže test graviditu.To ještě ani nemusí být mimi uhnízděné (a když ano,určitě ještě neprodukuje tělo v tak velké míře hormon hcg)v děloze.A pokud to tak vyšlo tobě,je to zázrak.Hlavně nechápu,že tě tvůj dr. vzal tak brzy.Týden před termínem......no.......do termínu MS se může stát cokoliv.A jak to prosím tě poznal,ten tvůj dr.,že jsi v jiném stavu?Zřejmě odpovíš,že z krve,ale ani tomu nevěřím.Je to moc brzy.
Anonymn a jira:jedině,že jste měli ovulaci hned po skončení MS,pak to možné je,jinak je to nesmysl a nikdo mě nepřesvědčí v opak.
tayk mi to prijde divne,ale neco to snacit muze,jinak ja jsem z dvocjat,ale dvojcata by meleni ty mit spis az me deti,ale jasny neni to podminka,ty dve carky musi neco znamenat,a u doktora jsem byla a prohlizel me ,to by cystu poznal prohlidkou,pry jsem O.K.jinka se snazime od sesteho,coz je nejakych 14 dni a to uz sekaze,ta carka jesste neni na testu uplnaevim, jak kontrolni,sili kazdy den,tak ted jsem teda v nejistote
Kaačko,myslím si,že těhotná jsi.Testuj dále každý den a uvidíš.Změř si ráno BT a pokud nebude klesat,je to jasné.
Kačenko hodně síly a věřím že vám to vyjde. Držím vám palečky ![]()