Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,jemnuji se katka a moc Vás prosím o RADU,S PŘÍTELEM SE SNAŽÍME O MIMINKO OD SESTEHO,MAM ASI SEST DNI PRED MS A DELALA JSEM SI VCERA VECER TEHOTENSKY TEST UNIMARK.ASI PO PUL HODINE SE OBJEVILA SLABA,FAKT SLABA DRUHA CARKA,RANO SJEM SI DELALA TEST FOR YOU A NIC,ODPOLEDNE ZE ZVEDAVOSTI MAMATEST A ZASE TA SLABA CARECKA,UZ NEVIM,CO SI MYSLET..KAMARADKA RIKA,ZE TA DRUHA CARKA JE TAM UZ PREDEM,JESTE PRED POUZITIM,ALE ´PRI NASVICENI NENI VIDET,PROSIM O RADU,DEKUJI A PREJI KRASNY DEN
Kačko,
děláš si test hrozně brzo, fakt. Ale řekla bych, že slabá čárka je docela nadějná. Klid, počkej až na termín MS, pak budeš chytřejší. Držím palce.
M.
asi bych počkala. Zbytečně se nervuješ, jsem nejsem těhu.
Vím lehko se to řekne, ale útěchou ti může být, že to prožívá každá.
Tak vydržet
mava
Ja otehotnela 20.1. a 28.1.jsem mela vecer take slabou carku.Druhy den rano uz dalnici…Ale to je spis vyjimecne.Moje kamaradka mela dalnici az temer tyden po datumu menzes.Souhlasim,ze je jeste brzy a testovani bych zkusila az po neprichodu menzes.Ja sama take nevydrzela,ale myslim,ze je nas par,co jim vyjdou testy s dalnicema uz pred menzes.Ta testovaci carka je tam opravdu lehoulince videt,ale kdyz budes tehu,poznas to,i pres to lehce zesili.Hodne stesti a at na testu vidis dve dalnice.H