RaDA

218
18.2.08 13:55

RaDA

Ahojky,jemnuji se katka a moc Vás prosím o RADU,S PŘÍTELEM SE SNAŽÍME O MIMINKO OD SESTEHO,MAM ASI SEST DNI PRED MS A DELALA JSEM SI VCERA VECER TEHOTENSKY TEST UNIMARK.ASI PO PUL HODINE SE OBJEVILA SLABA,FAKT SLABA DRUHA CARKA,RANO SJEM SI DELALA TEST FOR YOU A NIC,ODPOLEDNE ZE ZVEDAVOSTI MAMATEST A ZASE TA SLABA CARECKA,UZ NEVIM,CO SI MYSLET..KAMARADKA RIKA,ZE TA DRUHA CARKA JE TAM UZ PREDEM,JESTE PRED POUZITIM,ALE ´PRI NASVICENI NENI VIDET,PROSIM O RADU,DEKUJI A PREJI KRASNY DEN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
18.2.08 14:19

Kačko,
děláš si test hrozně brzo, fakt. Ale řekla bych, že slabá čárka je docela nadějná. Klid, počkej až na termín MS, pak budeš chytřejší. Držím palce.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
18.2.08 16:06

asi bych počkala. Zbytečně se nervuješ, jsem nejsem těhu.

Vím lehko se to řekne, ale útěchou ti může být, že to prožívá každá.

Tak vydržet
mava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.2.08 19:54

Ja otehotnela 20.1. a 28.1.jsem mela vecer take slabou carku.Druhy den rano uz dalnici…Ale to je spis vyjimecne.Moje kamaradka mela dalnici az temer tyden po datumu menzes.Souhlasim,ze je jeste brzy a testovani bych zkusila az po neprichodu menzes.Ja sama take nevydrzela,ale myslim,ze je nas par,co jim vyjdou testy s dalnicema uz pred menzes.Ta testovaci carka je tam opravdu lehoulince videt,ale kdyz budes tehu,poznas to,i pres to lehce zesili.Hodne stesti a at na testu vidis dve dalnice.H

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex