Test Best - 2

9
1.2.08 09:53

Test Best - 2

Nemáte někdo špatnou zkušenost s testem Best - 2? Tři testy mi vyšly slabě pozitivní ( čárka byla slabě viditelná,ale byla tam) Jiný test mi ale vyšel negativní. Nevím co si o tom mám myslet :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
1.2.08 09:56

Kup si radši Mamatest, nestojí o moc víc a prý falešně pozitivní nevychází nikdy.

Při první dceři jsem taky testovala s Best2 - a vyšel negativní. Když jsem ho po čtvrthodině skoukla znovu, tak už ukazoval // a těhotná jsem skutečně byla. Tak nevím.
Ale ten Mamatest je prý z těch levných testů nejlepší. Teď při druhém se mi nejdřív objevil slaboulinký stínek - a opravdu jsem byla těhotná.

Hodně štěstí a ať tam ty // opravdu jsou!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.2.08 10:11

Moc díky za radu! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
1.2.08 13:31

Tak já zase a Best 2 nedám dopustit-nikdy mě nezklamal. A pokud ukázal 3× pozitivní tak by asi to teda asi byla velká náhoda kdyby všechno bylo falešný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
1.2.08 14:14

Mne ted naopak vysel test Best negativni a Mamatest pozitivni, tehotna jsem.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.2.08 14:15

Best 2 má lepší citlivost, takže může ukázat pozitivitu, i když jinde ještě druhá čárka vidět nebude.
Pár dní počikej a zkus jiný:-) Vydrž:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
1.2.08 15:11

Mně Best 2 jako jediný ze 4 testů ukázal pozitivitu, když jsem skutečně těhotná byla, takže já byla spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.2.08 19:52

Mě teda Best 2 ukázal už dva měsíce za sebou jasně viditelnou slabší čárku a těhotná nejsem. Taky jsem dělala 3 testy a ještě test HCG a ten mi vyšel taky pozitivní a nic z toho. Moc jsem tě asi nepotěšila. Doporučuju jako ostatní holky Mamatest, u nás je mají dokonce za 18,– Kč.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
2.2.08 12:44

ahoj já si zkoušela best 2 byla jsem s ním spokojená že miukazoval jediný čárku ze všech testů:)
A pak vesměs zklamaná protože jiný test neby ani náznak…takže takto :)
Ale nakonec jsem ten měsíc otěhotněla tak si vyber že bypředčený zázrak bestu 2?:) Když jsem měla spozdění ten měsíc 1den ihed jsem si dělalla testy a byl tam zase best ¨2 ale tentokrát jsem začla testem Mamatest a když tambyla čárka byla jsem štastná protože jsem věděla, že mněurčitě neklame :) A kupodivu ukázal silnější čárku než best 2.
Testy sjem mimo ms dělala proto že jsem minulou ms měla cyklus 1den…tak co se děje jelti jsem nebo nejsem těhotná jsem sledovala 14dní a furt nic neukazovalo… A nakonec jsem to příštý měsíc nedostala ani na jeden den a těhotná jsem byla až ten měsíc…tak čert ví co se stalo ten minulý
miminko je starý podle předpokladané MS z minulýho měsíce kdy jsem to měla naposled na ten 1 den takže asi takto :)

• Citovat
  • Upravit
4854
3.2.08 18:14

Já se teda přidám spíš k negativní skušeností s tímto testem.Pokaždé v době testování po dobu tří měsíců jsem byla „těhotná“.Bohužel tomu tak ve skutečnosti nebylo.Od té doby jsem si ho už nekoupila.Nedám dopustit na mamatest a clearblue.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
5.2.08 18:32

I já mám tímto testem nedobré zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.2.08 12:49

best2

Holky dělala jsem si před půl rokem 2. testy BEST2 a oba byly pozitivní (ta druhá čárka byla slabší), bolely mě prsa a měla jsem už zpoždění 15dní a doktorka mě těhotenství nepotvrdila. Když jsem jí řekla, že jsem měla 2. testy pozitivní tak ona řekla, že prodělávám hormonální poruchu a tím se na testu ukáže druhá čárka. Takže opravdu i druhá slabší čárka na testu nemusí znamenat těhotenství, ale nějakou hormonální poruchu!!!!

• Citovat
  • Upravit
171
24.7.08 16:15

Ahojky

Zdravím všechny :D
Menstruace se mi dedostavila 5 dní tak jsem si koupila test Best 2 . Dva a oba vyšli pozitivní,myslím nebo teda vím že jsem těhotná.Bolí mě břicho jako bych to měla dostat a mám takoví divný pocit.K doktorovi jsem obědnaná až za týden až to prý budu vidět na ultrazvuku..
Ale po tom co jsem tady četla názory na test Best 2 tak se zas bojím že třeba nejsem..tak nevím.Zejtra si asi dojdu znova koupit další a jinej a koupím si asi od každýho jinýho aspon tři :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.9.08 13:33

podobný problém...

Ahojky,

mám podobný problém. Psala jsem o něm ve svém příspěvku. Musím říci, že mě tato diskuse poněkud zneklidnila. Když jsem kupovala test nechtěla jsem nic „levného“ ani nic „předraženého“. Tak jsem vzala právě best-2. Vyšly mi // v limitu a na první pohled jasné (žádné slabé linky). Odpoledne koupím jinou značku a budu doufat…ale ten den je tak dlouhý a počítám každou minutu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.9.08 08:18

Test Best-2

Ahoj,
přidávám se na stranu spokojených uživatelek testu Best-2. Včera jsem si udělala testy Day 7 a ukázal // stejně jako best-2 předtím. Jak jsem tak zjistila, je možné, že citlivější testy po nějaké době zobrazí slabou druhou čárku, proto je nutné dodržet časový limit a výsledek odečítat pouze z něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí