Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte. Jsem tady dnes poprvé. Mám takový problém a chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá z vás něco podobného nezažily. Tedy- je to 14 dní co mi vynechala menstruace(a to ji mám na den přesnou), zkoušela jsem se tedy testovat, ale všechny testy negativní. Dnes jsem to zkoušela znovu a byl tam jen takový stín druhé čárky. Jsem z toho dost nervózní, ale je gyn. se mi zatím nechce. Zatím na sobě pociťuju, že často chodím na záchod, pobolívá mě v podbřišku a mám pořád na něco chuť. Myslítě, že by semohlo jednat o těhu? Nestalo se to některé z vás?
Ahoj,
ještě, nežti napíše někdo jiný - snad to stihnu, ti chci napsat, že na podobné diskuze jsou tu někteří prudce alergičtí. Je tu mnoho podobných… Ale jsi tu poprvé a tudíž to nevíš, tak jen pokud se tu objeví nepříjemné příspěvky, mají tento důvod.
Těhotná být můžeš, ale nemusíš. Takhle na dálku se to těžko pozná
. Pokud se nástin druhé čárky objevil v časovém termínu, jak měl, asi těhotná budeš. Proč sse ti nechce na gynekologii?
A na závěr se jako správná zvídavá ženská zeptám - byla by to pro tebe dobrá, nebo špatná zpráva?
Zítra ráno si udělej další test a uvidíš ![]()
noemmi píše:
Ahoj,
ještě, nežti napíše někdo jiný - snad to stihnu, ti chci napsat, že na podobné diskuze jsou tu někteří prudce alergičtí. Je tu mnoho podobných… Ale jsi tu poprvé a tudíž to nevíš, tak jen pokud se tu objeví nepříjemné příspěvky, mají tento důvod.
Ahoj,
Ano, ano. Těchto témat je tady mraky a já opravdu nechápu, jaký mají význam. Jak se dá dost dobře přes internet určit jestli jsi nebo nejsi těhotná. A celkem vzato, jsem na to alergická, ale to vy už víte.
Takže souhlasím s noemmi
noemmi píše:Těhotná být můžeš, ale nemusíš. Takhle na dálku se to těžko pozná. Pokud se nástin druhé čárky objevil v časovém termínu, jak měl, asi těhotná budeš. Proč sse ti nechce na gynekologii?
A opět souhlasím s noemmi, na dálku se to poznává dost špatně, takže stejně jediná rada, kterou tady dostaneš je:
JDI NA GYNEKOLOGII, TAK ZJISTÍ JESTLI JSI TĚHOTNÁ NEBO NE!
Noemmi: děkuji za upozornění
.V podstatě by to byla dobrá zpráva. A důvod proč se mi nechce na gyndu-mám doktora, který je dost protivný, když ho člověk často obtěžuje, tak si prostě chci být jistá těmi testy.
Tulipanek: byl to BEST- ale četla jsem tady, že je dost nespolehlivý, tak to zítra zkusím s jiným.
Ale ve skrytu duše doufám, že jsem.
Amallko, kup si ClearBlue a Mamatest a uvidis. Jinak protivny neprotivny doktor - od toho tam asi je ne? Tezko te nekdo pres internet proscanuje a rekne ses/nejses tehotna…Hanka
amallka píše:
A důvod proč se mi nechce na gyndu-mám doktora, který je dost protivný, když ho člověk často obtěžuje, tak si prostě chci být jistá těmi testy.
A nebylo by lepší najít si jiného lékaře? Hodnějšího, který tě v klidu vyšetří a nemusíš se bát, že bude protivný......
Pak odpadnou tyto diskuze......jestli jsem nebo nejsem.....
Ráno udělej testík a uvidíš. Pak bych tedy raději šla za doktorem…
Ahoj,
no, chapu Certika, protoze kazdy tyden tri temata stejneho razeni uz stvou i mne a to jsem clovek klidny.
Bez doktora jistotu mit nebudes ani kdybys mela sebelepsi test, protoze to klidne muze byt jen cysta, ktera zpusobuje vynechani MS a taky diky ni muze byt test pozitivni. Jedine, co to vyresi je krevni test u doktora nebo UTZ. Jestli nejsi spokojena s doktorem ted tak okamzite najdi jineho. Predstav si, ze za nim budes muset chodit kazdou chvili v tehotenstvi!!! To se chces stresovat pri kazde navsteve do porodu???
Terik
To máš pravdu od toho tam je- ale jednou mě seřval když jsem se nezeptala sofistikovaně(tak to nazval) na jeden problém, který jsem měla. Od té doby se ho bojím
. No zkusím zítra ten mamatest a překonám se a objednám se k dr.
Amálko, takového doktora bych poslala k čertu a opravdu si našla jiného!
Best vážně není moc spolehlivý, tak zkus jiný test a běž k Dr.
Zdravím.
Již 2 týdny mi je nevolno, bolest prsou a citlivost, nafoukle břicho, zvracení, pozitivní test první den vynechání a pak den špinění další den silnější krvácení. Bez obvyklé bolesti. Časté močení, zvýšená chuť k jídlu a teplota, v předchozích dvouch těhotenství jsem nekrvacela. Únava, nízký krevní tlak. Okolí včetně nejbližších a dětí pozoruje jak jse bledá, zvracím atd. Zda nejsem těhotná. Jenže to krvácení mě znejistilo. Snad ten pozitivní test nebyl brzo. V pondělí půjdu na kontrolu. Příznaky jak v předchozích, ale to krvácení mě zarazilo.
@Anonymní píše:
Zdravím.
Již 2 týdny mi je nevolno, bolest prsou a citlivost, nafoukle břicho, zvracení, pozitivní test první den vynechání a pak den špinění další den silnější krvácení. Bez obvyklé bolesti. Časté močení, zvýšená chuť k jídlu a teplota, v předchozích dvouch těhotenství jsem nekrvacela. Únava, nízký krevní tlak. Okolí včetně nejbližších a dětí pozoruje jak jse bledá, zvracím atd. Zda nejsem těhotná. Jenže to krvácení mě znejistilo. Snad ten pozitivní test nebyl brzo. V pondělí půjdu na kontrolu. Příznaky jak v předchozích, ale to krvácení mě zarazilo.
a já jsem opilý…v pondělí budeš vědět. Ty budeš těhotná a já už střízlivý