jsem těhotná?

4
28.1.08 12:55

jsem těhotná?

Ahojte. Jsem tady dnes poprvé. Mám takový problém a chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá z vás něco podobného nezažily. Tedy- je to 14 dní co mi vynechala menstruace(a to ji mám na den přesnou), zkoušela jsem se tedy testovat, ale všechny testy negativní. Dnes jsem to zkoušela znovu a byl tam jen takový stín druhé čárky. Jsem z toho dost nervózní, ale je gyn. se mi zatím nechce. Zatím na sobě pociťuju, že často chodím na záchod, pobolívá mě v podbřišku a mám pořád na něco chuť. Myslítě, že by semohlo jednat o těhu? Nestalo se to některé z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7366
28.1.08 13:09

Ahoj,

ještě, nežti napíše někdo jiný - snad to stihnu, ti chci napsat, že na podobné diskuze jsou tu někteří prudce alergičtí. Je tu mnoho podobných… Ale jsi tu poprvé a tudíž to nevíš, tak jen pokud se tu objeví nepříjemné příspěvky, mají tento důvod.

Těhotná být můžeš, ale nemusíš. Takhle na dálku se to těžko pozná :wink: . Pokud se nástin druhé čárky objevil v časovém termínu, jak měl, asi těhotná budeš. Proč sse ti nechce na gynekologii?

A na závěr se jako správná zvídavá ženská zeptám - byla by to pro tebe dobrá, nebo špatná zpráva?

Zítra ráno si udělej další test a uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.08 13:17
noemmi píše:
Ahoj,
ještě, nežti napíše někdo jiný - snad to stihnu, ti chci napsat, že na podobné diskuze jsou tu někteří prudce alergičtí. Je tu mnoho podobných… Ale jsi tu poprvé a tudíž to nevíš, tak jen pokud se tu objeví nepříjemné příspěvky, mají tento důvod.

Ahoj,
Ano, ano. Těchto témat je tady mraky a já opravdu nechápu, jaký mají význam. Jak se dá dost dobře přes internet určit jestli jsi nebo nejsi těhotná. A celkem vzato, jsem na to alergická, ale to vy už víte.

Takže souhlasím s noemmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.08 13:18
noemmi píše:Těhotná být můžeš, ale nemusíš. Takhle na dálku se to těžko pozná :wink: . Pokud se nástin druhé čárky objevil v časovém termínu, jak měl, asi těhotná budeš. Proč sse ti nechce na gynekologii?

A opět souhlasím s noemmi, na dálku se to poznává dost špatně, takže stejně jediná rada, kterou tady dostaneš je:

JDI NA GYNEKOLOGII, TAK ZJISTÍ JESTLI JSI TĚHOTNÁ NEBO NE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
28.1.08 13:23

Amálko,
co to bylo za test? A byl ten stín v limitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.1.08 13:51

Noemmi: děkuji za upozornění :) .V podstatě by to byla dobrá zpráva. A důvod proč se mi nechce na gyndu-mám doktora, který je dost protivný, když ho člověk často obtěžuje, tak si prostě chci být jistá těmi testy.
Tulipanek: byl to BEST- ale četla jsem tady, že je dost nespolehlivý, tak to zítra zkusím s jiným.
Ale ve skrytu duše doufám, že jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.1.08 13:57

Amallko, kup si ClearBlue a Mamatest a uvidis. Jinak protivny neprotivny doktor - od toho tam asi je ne? Tezko te nekdo pres internet proscanuje a rekne ses/nejses tehotna…Hanka

• Citovat
  • Upravit
28.1.08 13:59
amallka píše:
A důvod proč se mi nechce na gyndu-mám doktora, který je dost protivný, když ho člověk často obtěžuje, tak si prostě chci být jistá těmi testy.

A nebylo by lepší najít si jiného lékaře? Hodnějšího, který tě v klidu vyšetří a nemusíš se bát, že bude protivný......
Pak odpadnou tyto diskuze......jestli jsem nebo nejsem.....
Ráno udělej testík a uvidíš. Pak bych tedy raději šla za doktorem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
28.1.08 14:05

Ahoj,

no, chapu Certika, protoze kazdy tyden tri temata stejneho razeni uz stvou i mne a to jsem clovek klidny.

Bez doktora jistotu mit nebudes ani kdybys mela sebelepsi test, protoze to klidne muze byt jen cysta, ktera zpusobuje vynechani MS a taky diky ni muze byt test pozitivni. Jedine, co to vyresi je krevni test u doktora nebo UTZ. Jestli nejsi spokojena s doktorem ted tak okamzite najdi jineho. Predstav si, ze za nim budes muset chodit kazdou chvili v tehotenstvi!!! To se chces stresovat pri kazde navsteve do porodu???

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.1.08 14:08

To máš pravdu od toho tam je- ale jednou mě seřval když jsem se nezeptala sofistikovaně(tak to nazval) na jeden problém, který jsem měla. Od té doby se ho bojím :? . No zkusím zítra ten mamatest a překonám se a objednám se k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
28.1.08 14:26

Amálko, takového doktora bych poslala k čertu a opravdu si našla jiného!

Best vážně není moc spolehlivý, tak zkus jiný test a běž k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
28.1.08 14:30

amálko,držím palce a dej vědět:-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.1.08 14:32

děkujuu.dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.22 00:39

Zdravím.
Již 2 týdny mi je nevolno, bolest prsou a citlivost, nafoukle břicho, zvracení, pozitivní test první den vynechání a pak den špinění další den silnější krvácení. Bez obvyklé bolesti. Časté močení, zvýšená chuť k jídlu a teplota, v předchozích dvouch těhotenství jsem nekrvacela. Únava, nízký krevní tlak. Okolí včetně nejbližších a dětí pozoruje jak jse bledá, zvracím atd. Zda nejsem těhotná. Jenže to krvácení mě znejistilo. Snad ten pozitivní test nebyl brzo. V pondělí půjdu na kontrolu. Příznaky jak v předchozích, ale to krvácení mě zarazilo.

• Citovat
  • Upravit
485
6.8.22 04:12
@Anonymní píše:
Zdravím.
Již 2 týdny mi je nevolno, bolest prsou a citlivost, nafoukle břicho, zvracení, pozitivní test první den vynechání a pak den špinění další den silnější krvácení. Bez obvyklé bolesti. Časté močení, zvýšená chuť k jídlu a teplota, v předchozích dvouch těhotenství jsem nekrvacela. Únava, nízký krevní tlak. Okolí včetně nejbližších a dětí pozoruje jak jse bledá, zvracím atd. Zda nejsem těhotná. Jenže to krvácení mě znejistilo. Snad ten pozitivní test nebyl brzo. V pondělí půjdu na kontrolu. Příznaky jak v předchozích, ale to krvácení mě zarazilo.

a já jsem opilý…v pondělí budeš vědět. Ty budeš těhotná a já už střízlivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital