Příznaky těhotenství?

7
9.1.08 01:28

zoufalá

Ještě jeden dotaz můžou být příznaky nebo jsou příznaky těhotenství - PÁLENÍ ŽÁHY, OSPALOST, ÚNAVA, OBČASNÁ NEVOLNOST A PÍCHÁNÍ V BŘÍŠKU A PŘESTALY MI CHUTNAT CIGARETY. Tohle všechno mě provází už 3
týdny.Děkuji pa pa :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2346
9.1.08 01:33

NIKCO, sorry, ale vestit tu neumime nejspis zadna z nas, takze si budes muset pockat, protoze i kdyz Ti 1000× budem opakovat, ze tehu jsi, tak je to jen vesteni, nic vic! Jinak tehu testy jsou dost spolehlive, ale nejlepe az tak tyden po vynechani MS. Jinak malokomu se povede otehotnet hned prvni mesic, spis si dej tak horizont 6 - 8 mesicu, ale ani rok nemusi byt zadna doba. A nemusis zakladat 100 diskuzi, staci jedna ;) . Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
9.1.08 09:28

Taky bych věřila testům, kdyžtak můžeš pro jistotu ještě zopakovat :wink: …jen mě tedy zaráží, že si s přítelem už půl roku moooc přejete miminko a kouříš :?: :o Jestli by nebylo dobré nejdřív přestat kouřit a pak by to šlo jistě lépe s čistým svědomím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.15 22:47

Ahoj prisla jsem se sem vypovidat, nemam se komu sverit ani nejlepší kamarádku nemam. S muzem se snazime o mimi, ale bylo mi zjisteno ze mi nepracuji vajecniky, dalsi pecka byla ze se mi rysovala krasna prace se kterou jsem dosti pocitala, ale dnes mi bylo oznameno ze me nevezmou. Od ledna jsem bez prace a do toho mam strach ze nemudu moc otěhotnět. Nevim co uz mam delat, nic se mi nedari, nevychazi a do toho neustaly behani k doktorům. Jsem totalne na dne. :,(

• Citovat
  • Upravit
3753
18.12.15 22:52
@Anonymní píše:
Ahoj prisla jsem se sem vypovidat, nemam se komu sverit ani nejlepší kamarádku nemam. S muzem se snazime o mimi, ale bylo mi zjisteno ze mi nepracuji vajecniky, dalsi pecka byla ze se mi rysovala krasna prace se kterou jsem dosti pocitala, ale dnes mi bylo oznameno ze me nevezmou. Od ledna jsem bez prace a do toho mam strach ze nemudu moc otěhotnět. Nevim co uz mam delat, nic se mi nedari, nevychazi a do toho neustaly behani k doktorům. Jsem totalne na dne. :,(

tak záleží jestli úplně nepracujou nebo při správné stimulaci naskočí, to se uvidí až po vyšetření a práce - no je to blbý, ale manžel tě určitě podpoří a brzy určitě přijde ještě něco zajímavějšho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.12.15 22:52

A proč ti nepracují vaječníky? Jsi nemocná, nebo jsi delší dobu brala HA? A nová práce se najde, až bude čas…Co víš, třeba tohle nebylo to pravé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.15 22:55

@pe-terka nedochazi u me k ovulaci, ale s dr to resime.

• Citovat
  • Upravit
3753
18.12.15 22:57
@Anonymní píše:
@pe-terka nedochazi u me k ovulaci, ale s dr to resime.

tady je asi miliarda bab, kterým bez stimulace nefungují vaječníky, věřím, že to vyřešíte :mavam: :mavam: neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
19.12.15 00:20
@Anonymní píše:
Ahoj prisla jsem se sem vypovidat, nemam se komu sverit ani nejlepší kamarádku nemam. S muzem se snazime o mimi, ale bylo mi zjisteno ze mi nepracuji vajecniky, dalsi pecka byla ze se mi rysovala krasna prace se kterou jsem dosti pocitala, ale dnes mi bylo oznameno ze me nevezmou. Od ledna jsem bez prace a do toho mam strach ze nemudu moc otěhotnět. Nevim co uz mam delat, nic se mi nedari, nevychazi a do toho neustaly behani k doktorům. Jsem totalne na dne. :,(

Zkusila bych http://www.hemann.cz/…igard-i.html , mě to např. krásně srovnalo menses po braní HA a pročti i už zodpovězené dotazy do poradny k tomuto výrobku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí