Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky,od zari neberu HA,ale meli jsme chranene styky.Chceme druhe mimi,ale pritele jsem nenutila a nechala to vylozene na nem.Menzes mam po vysazeni krasne pravidelny,cyklus vzdy 30 dni,z toho 17-20 den boleni bricha a ten ovulani hlen:))) takze jsem rada,ze je vse jak ma byt…Nyni jsem mela menzes od 31.12. do dnes.Je mozne otehotnet,kdyz jsme dnes meli nechraneny styk?Ja bych za to tedy byla stastna,proto silim,tak se nezlobte.Cekam uz pul roku,az tatka slevi…
ahoj, takže jsi dnes 7DC? Sama píšeš, že ovulaci míváš 17-20 DC, takže s největší pravděpodobností z toho těhu nebude ![]()
btw, otázka jak dělaná pro čertíka-bertíka ![]()
Jojo,cekam,jestli certik bertik zareaguje!!! Chtela jsem tim dotazem spis jen napsat,zda-li je vubec mozne otehotnet hned takto po menzesu…Prvni tehu jsem mela neplanovane,prislo tak jak prislo a ted jsme poprve jeli na ostro:))))
Vim,ze je to nejlepsi behem ovulace nebo pred a po,ale i tak…stalo se nektere z vas,ze otehotnela hned po menzesu?Dr tvrdi,ze u vyjimek je mozne oplozeni i pri menzesu,pokud je styk…To jsou veci.Ale necham to byt,ukaze cas,jak a co…jen jsem netrpeliva a tak se tesim.dekuji vsem
haros ![]()
„Hle, panna počne a porodí syna a dá mu jméno…“ - je ti to povědomé ?
jo, všechno je možné, ale nebylo by přece jen lepší se dohodnout s manželem na nechráněném styku ve vhodnější dobu?- zvlášt když ti cyklus šlape jak hodinky? přece se nebudeš upínat k nějaké nepravděpodobné vidině, když je jednodušší způsob…
h.
PS: ale tvoji netrpelivost uplně chápu, tež se těším až se budem pokoušet o druhé (a to to první neni ještě na světě
)
U nas to prvni bylo prave ze pres HA,jeste v dobe,kdy jsem dodelavala skolu…takze pro nas sok…ted jsme samozrejmne stastni rodice 2 leteho certa.Tehdy jsem kvuli zanetu zil presla z jedne HA na jinou a otehotnela…dodnes nevim,kde jsem udelala chybu…Ted po 2 letech jsme uznali,ze teda pocneme planovane druhy,ale pritel to zacal posouvat…ze jeste budou plesy a tak…Nenutim ho,i kdyz mesic sem nebo tam…ale neresim to.Dnes me vylozene dostal.Tak me hned napadaji vselijake myslenky…mne holt hrabe a hodiny tikaji uz pulrok,tak neni divu.Uvidim,jak se to bude vyvijet v tech nej dnech…on nevi,ktere je mam,aby si nepripadal jak chovny byk.diky za nazory a brou noc
Holky, teď si upřímně přiznejme, není v každé z nás tak trochu
„čertík-bertík“, když čtete podobné diskuze? ![]()
Ja otehotnela posledni den MS, stejne jako moje mama se mnou (no teda s tatou
a pak jsem z toho byla ja). Takze to mozne je…
Bubina
Pavlička píše:
Holky, teď si upřímně přiznejme, není v každé z nás tak trochu
„čertík-bertík“, když čtete podobné diskuze?
dobrý......
![]()
Celkem trefné…
![]()
Inu, tuto otázku bych pochopila u 16-ti leté dívky. Protože jak je známo, žena může otěhotnět před menstruací i po ní. Takových příkladů je spousta. Ale předpokládám, že se to spíše naplní u žen s nepravidelným cyklem. Takže ty tu šanci asi mít nebudeš, ikdyž nikdy neříkej nikdy.....stát se může cokoli, i to, že čertík bude rýpat dál..... ![]()
Haros
Ahoj.Kamarádka otěhotněla v 15 letech během MS.Já u prvního s největší pravděpodobností hned po MS (to ale nevím jistě).Takže možné je všechno.Ale u ebe,když máš pravidelnou ovulaci je to hodně nepravděpodobné téměř nemožné.
Pa pa J.
Čertíku, já Tě obdivuju, kde bereš tu sílu a nebo možná i nervy
, no nic…já si jdu zase tam, kam patřím povídat o příkrmech a papání, kakání a podobně…
Vlastně by mě zajímalo, jestli nechráněný styk znamená, JENOM nechráněný styk nebo jako nechráněný styk s tím, že spermie pluly až tam
…
ahojky,to ze nekdo otehotni treba den po MS, znamena ze v tu dobu ma ovulaci,takze pokud tys vis,ze mas ovulaci 17.den,tak tak nejspis neotehotnis:-)nejpelepsi bude mit sexik tak kolem te tve ovulace a nebo se doporucuje tak kazde tri dny:-)
Ahojky,
tři roky jsem se snažila o mimi. Menstruaci jsem měla ukázkovou. Pěkně v pulce šla bazální teplota nahoru, no vše jak má být. Menzes přesně co 28-29 dni. Takže dle měření měla ovulace proběhnou zhruba v pulce cyklu.
V prosinci 2005 jsem s manželem spala jen 2× (jsem si dělala v te době dokonalé záznamy). Spala jsem s ním v den konce menzes a pak hned týden na to. Pak už nějak nebyl čas a ani nějak chuť. Takže jsem odevzdaně čekala na menzes. Ale ta se nějak nedostavila.
A dnes mi doma běhá 15 měsíční Barunka.
Takže zázraky se dějí.
Jediné co doporučuju je sexovat, když má na to člověk doopravdy chuť a ne rychle na to skočit, když je právě ta „správná doba“.