Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na ultrazvuku je něco vidět 5-6 týden. Zašla bych k lékaři na ktervní test, podle HCG ti zjistí jestli jsi těhotná a udělá ultrazvuk. Nebo můžeš ještě počkat a znuvu testnou ráno. A pak uvidíš.
JJ, souhlasím s čertíkem. Zkus zajít za dr, neb ještě pár dní počkej. Těhotná být můžeš i nemusíš … myslím že dr. by v tuto chvíli byl jistota.
Čertíku - teda tě tu osočují že si urejpaná, a ty přitom nee, aj umíš hezky odpovědět
![]()
Holky díky za odpovědi, Mudr. mě vezme nejdříve v polovině ledna, takže mi nezbyde než čekat, ale je to hrozný. Byl by to krásný dárek ![]()
Normálně jsem urejpaná, ale včera mi zemřela babička, takže dnes je to nerejpavé. Ale ne že by jste si na to zvykli........to teda néééé.
Anonymni píše:
Holky díky za odpovědi, Mudr. mě vezme nejdříve v polovině ledna, takže mi nezbyde než čekat, ale je to hrozný. Byl by to krásný dárek
Zkus průběžně testovat a sledovat čárku na testu. Pokud to klaplo, tak v polovině ledna už budeš mít fajn fotku z UTZ ![]()
Holky já jsem úplně máčklá, já jsem si udělala test teď zase a je tam sice slabá, ale je …a do 3 minut. Tak snad to nebude nějaká cysta .....asi přepadnu nějakou gyndu , aby mi vzali krev ![]()
Holky já jsem úplně máčklá, já jsem si udělala test teď zase a je tam sice slabá, ale je …a do 3 minut. Tak snad to nebude nějaká cysta .....asi přepadnu nějakou gyndu , aby mi vzali krev ![]()
anonymni zajdi si na gyndu a nebo si nechej udelat testy na HCG a zaplat si je a do par hodin budes mit jistotu
Tami díky za odpověď. Na gyndu bych šla, ale můj doktor má volno až v půlce ledna. Jinak myslíš zajít do bio laborky? To jsem ani nevěděla, že to jde…myslim ty testy HCG
Ahoj, zajít do laborky můžeš, taky jsem byla aby mi to potvrdili a platila jsem cca 220,– kč, odpoledne jsem měla výsledek.Kadla
Ahojky, v polovině ledna není až zas tak pozdě, to aspoň něco už uvidíš. Kdybys šla teď, byla bys asi zklamaná, byla by vidět maximálně dutinka.
Ulrika
Tak ráno testík ukázkovej. Čárka hned do minuty, sice slabší , ale silnější než včera. Jenže jsem začala špinit…sice málo , ale jo. Odpoledne půjdu k doktorovi a jestli mě nevezme , tak zbořím ordinaci. Snad bude vše ok. Holky díky za odpovědi , já napíšu , jak jsem dopadla. Jsem docela nervní.....chjo. Je to nespravedlivý člověk , co má tolik lásky v rodině čeká na mimčo tak dlouho a ty krá.. co můžou hned , tak hážou děti do kontejnéru........
anonymni tak jak pise Kadla-zajdi si do krevni laboratore-na kazde poliklinice nebo ve spitalu-nejlepe hned rano a odpo mas vysledky.Ja si to nechale udelat pro sebe a zaplatila za to 150kc.A hned jsem vedela na cem jsem
čertík-bertík píše:
Normálně jsem urejpaná, ale včera mi zemřela babička, takže dnes je to nerejpavé. Ale ne že by jste si na to zvykli........to teda néééé.
Proc te litovat, kdyz jsi k lidem tak strasne zla???
Dobré ráno , již 2 roky se snažíme o miminko, vyšlo mi snad 1000 pozitivních testů ale vždy po 20min., takže falešně.Až nyní, dělala jsem včera odpoledne Mamatest a do 2 minut vedle kontrolní stín, tak jsem zopakovala ráno a totéž. Mám 3 dny zpoždění. Holky myslíte, že by to mohlo klapnout? Po kolik týdnech je něco vidět na ultrazvuku? Díky za odpovědi…