Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkus testnout ještě zítra z ranní moče a jinou značkou testu. Také záleží, jak dlouho bys byla těhotná, někdy je čárka téměř neviditelná.
mno pokud tehotna tak pak mno 3-4 tydny.testik udelam jen nevim zda nebudu zklamana
Ahoj holky. Nevim co mam delat a budu vdecna za kazdou vasi radu.. nevim kde zacit, mela jsem pritele jenze uz spolu necely 3mesice nejsme a ja nedostala skoro 4 mesic ms, delala jsem si 3tt a vsechny pozitivni, mam strach to vubec nekomu rict, nevim jak to oznamit rodicum.. na potrat jit nechci, ale mit dite takhle mlada a byt na to sama bez pritele mi taky neprijde rozumny:( na zacatku unora mi bude 18.. mam strach jit i ke gynekologovi skrz to ze by to rodicum mohli zavolat.. myslim ze na potrat uz bude asi stejne pozde, jsem hubene postavy takze brisko uz jde trochu vic videt a za chvili to uz ani neutajim.. mam vazne strasnej strach:( dekuji za rady a pekny den.
To sis mela rozmyslet driv nez jsi se o nej zacala snazit ne
viz tvoje druha disuze… to je provokace? ![]()
@Haninac kdo mohl vedet ze to s pritelem dopadne takhle navic to neni chtene.. a ptam se na dobrou radu a ne na blby pripominky…
jde mi o to ze na to nechci byt sama..
@Anonymní píše:
@Haninac kdo mohl vedet ze to s pritelem dopadne takhle navic to neni chtene.. a ptam se na dobrou radu a ne na blby pripominky…jde mi o to ze na to nechci byt sama..
no co my s tím ve šroubárně
To si prober s ním, když už jste neuměli souložit, ne s cizími lidmi.
Zdravím, před 3 měsíci jsem vysadila HA, protože jsme se s přítelem rozhodly snažit o miminko. Menstruace přicházela docela pravidelně, max tak 2 dny zpoždění.. Nyní mám už 7 den zpoždění a bolí mě prsa, respektive bradavky a mám výtok..Navíc mi není ze všech vůní a jídla dobře.. Dnes jsem si dělala těhotenský test a byl negativní.. Myslíte že by se mohlo jednat o těhotenství, akorát to třeba test ještě nepoznal? Děkuji za odpovědi ![]()
ahojiky,mam takovy malinkaty dotaz.kdyz sem si delala tehotensky test tak se mi objevila svetla carka a pak normalni tmava,kdyz sem na nej sla podivat pozdeji uz tam byla jen jedna a to ta tmava.tak i presto se ptam,muzu byt tehotna?jinak s pritelem miminko planujeme a kdyby se povedlo do vanoc,tak mam krasny darecek pro nej