Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Toto jsem četla na jedné internetové stránce, když jsem hledala informace ohledně těhotenských testů.
Gábinko, já právě nechala test vyvíjet asi půl hodiny a objevila se slabá čárka. Jak čas plynul, na dalších testech se čárka objevovala dříve a silněji a z čárky už je dnes tříměsíční Ládík. ![]()
Tak ale kdybych byla v 16.týdnu, tak by se ta čárka ukázala brzo, né? Ale ty dva, co jsem si dělala dřívě jsem hnedka po 15minutách vyhodila. A když byla v jiném stavu, tak už mi roste bříško, nemyslíš?
Zrovínka dnes jsem si dělala test, nečetla jsem návod,takže nevím,po jak dlouhé době jsem to měla vyhodnotit,ale byla to celkem chvilička možná tak 4-5 minut . Byli tam // ,sice ta jedna dost slaboučká,ale byla tam,nedala se přehlédnout. Jenže za hoďku jsem dostala Ms,takže zase nic
Po delší době /asi tak 30-40min/jsem se znovu koukla na test a byla tam už jenom jedna,ta druhá téměř neviditelná,skoro tam už nebyla. Tak jsem z toho blázen a tomu,co píšeš,celkem věřím ![]()
me nevbylo videt brisko jeste v patem mesici
dojdi si k Dr a-koukala jsem ze uz jsi tu byla pred par dny-ja bych nemela nervy chi-skoc si tama budes veedt uplne presne jak to je.
siloenko už jsem si radostně výskla achtěla gratulovat, ale četla jsem dál… Neboj, myslím, že jednou to vyjde, vydrž! Vždyť víš, není to jen na nás ![]()
Ahoj,
já myslím, že se tím výrobci především jistí…
U mě se po dané době objevila jen /, asi o půlhodiny - hodinu později tam byly dvě ![]()
Výsledek viz metřík ![]()
Gábinko
Já tě nechci zklamat, ale kdybys byla v 16. týdnu, měla bys na testu dvě dálnice, jen by se na něj podívala.
Když je těhotenství hodně „čerstvý“, tak se čárka může objevit až za dýl, ale rozhodně ne v 16. týdnu, to je blbost, promiň.
Siolenko
Test může být falešně pozitivní, když máš krátce před MS, prý je to normální - hormony.
Gábinko - a dělala sis test teď v poslední době? Já jsem žádné příznaky těhu neměla, jen mě asi v 5.-6. týdnu dost bolelo břicho a pak už nic. Už ses objednala na gyndu???
Aha, nevšimla jsem si toho příspěvku o 16. týdnu
, já byla tehdy na počátku těhotenství…
Ahoj,
zjisti si nekde, jak vysoka ma byt hladina hcg v sestnactem tydnu. Me se zda, ze po nejake dobe klesa, tak jestli to neni zpusobeno tim. Ale urcite bych si zasla k Dr.
Terik
jenže Gábinka testovala už v říjnu, jak psala v jiné diskuzi ![]()
Nejvyšší HCG je od 50. do 100. dne těhotenství. A kdybych otěhotněla 5.8. a testy jsem si dělala 16. a 17.10., tak by se mi dvě čárky ukázaly hnedka. Nemyslíte?
já myslím, že by se ukázaly, ale už jsi měla být dávno u dr, utíkáním před problémem nic nevyřešíš