Co myslíte, těhotenský test

Anonymni
23.10.07 11:08

Co myslíte, těhotenský test

Ahoj holky,
co myslíte. Už tři měsíce se snažíme o mimi. První měsíc kdy jsme se pokoušeli se na testu objevila druhá slabá čárečka, ale na druhý den přišla MS. měla jsem ji nepravidelnou, tak jsem dostala na úpravu nějaké prášky. Po dvou měsících se na testu the best2 objevila opět druhá slabá čárečka. Do MS mám 5 dní. Když jsem si dělala mamatest, tak tam čárečka nebyla. Tak jsem zkusila třetí značku a tam se objevila opět slabá čárečka, tak vůbec nevím co si o tom myslet. Podle toho jak si to tu pročítám nevěřím, že bych mohla být těhotná. Moc si to přeji,ale nechci být zas zklamaná až MS dorazí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5264
23.10.07 11:22

Asi ti nezbyde, než počkat těch pět dní :wink: Ale vypadá to nadějně, tak držím palečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
23.10.07 11:25

A jestli dobře koukám, tak budeme testovat spolu. Mám to podobný jako ty. Dlouhé cykly a dostala jsem prášky na úpravu. Po dobrání se měla dostavit za 2-3 dny ms a zatím nic. Jenže do „klasického“ cyklu mi zbývá těch 5 dní. Chjo. Jestli chceš - nakoukni k nám. Chodím do budoucích snažilek. Hodíme řeč a hlavně, jsem napnutá jak odpadneme…
Hodně štěstíííí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.10.07 16:09

Ahoj holky,
já testovala už 7 dní po ovulaci. a byla tam sláááboouulinkáá pro ostatní neviditelná čárečka , a pak každý den ráno a večer byla silnější a silnější. Snad celých 14 dni ( vybrala jsem lékárny v celým okoli ) No, pamatuji si dodnes slzy štěstí-po 3 letech vytoužené těhu.
Dneska mám doma 1,5 letou treperendu. :D
Tak testujte :D
Držím palce
 Bibi

• Citovat
  • Upravit
5264
23.10.07 18:36

hmm - tak já už testovat nemusím :-(
tak aspoň tobě hodně štěstí :srdce:

PS: Jinak já už jednou měla dvě a přesto jsem to za cca 4 dny dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.10.07 09:59

Tak to mi je líto, to já budu čekat teď už 4 dny aby se uvidělo jestli se povedlo. No jak jsem dostaly ty prášky na úpravu, tak mi to teď chodí přesně. Moc bych si to přála

• Citovat
  • Upravit
524
26.10.07 11:46

I já si dělala test. Byla tam slabounka druhá čárka, tak jsem obletěla lékárny a nakoupila testy. Nu a teď tam žádná druhá čárka není, ani pidi slabounká :( . Tak čekám, zda se dostaví menzes. Strašně mě bolí podbřišek, tlačí prsa, ale to může být z toho, že bych to měla 1.12. dostat. Po vysazení HA jsem to nedostala, tak možná mám jen rozházené hormony :( .
Všem držím palečky, aby miminko přišlo brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí