těhotenství?

524
22.10.07 10:24

těhotenství?

dotaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
22.10.07 10:32

Ahoj,

po vysazeni ti nemusi hned prijit MS, muzes mit jen rozhozene hormony. Kazdopadne, pokud si zajdes na gyndu, daji ti Agolutin na vyvolani menstruace. Pokud ani potom ms neprijde, tak je mozne ze jsi tehu. Ono zalezi na tom, jak pravidelne jsi ty prasky brala nebo jestli jsi do tri hodin po nich nezvracela (druha moznost se stala me a je z toho nase starsi dcera).

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
22.10.07 11:18

Spíš myslím těhu nejsi, jestli si vy:,–(ila v polovině platíčka spíš sis cyklus rozhodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
22.10.07 13:26

Ahoj Terezie,hormony jsou mrchy,je těžké se v tom vyznat.Jen jsem ti chtěla říct,že jsem taky měla negativní test a dnes mám 10měsíční dcerunku :lol: Takže testům moc nevěřím.Držím palečky,aby to dopadlo tak,jak si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
22.10.07 14:04

Děkuji moc :o))! Já mám velké zdravotní problémy a jeden den jsem na prasek zapoměla, tak kdybych byla těhotná, tak to bych byla šťastná jak blecha :o)). Kdyby bylo po mém a po přání mého gynekologa, tak tu antkcp neberu, ale přítel chce nejdřív postavit dům, což respektuji. Asi by měl velký šok :lol: ale já bych byla nejštastnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
22.10.07 16:42

Ahoj,

já antikoncepci také brzy vy:,–(ila - jako Ty, špinila jsem a nebylo mi dobře. Mému chlapovi jsem to průběžně připomínala - a vzal si na starost děti sám. :) Takže antiko neberu už dobře 7 let a děti máme zatím 2, obě plánované. Prostě to chlap zvládl. (PS: Jsem zvědavá, jestli to bude zvládat i nadále, ona nějaká „nehoda“ dřív by nevadila, ale teď když už 2 děti máme… Nu což, měli bychom 3.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.07 12:32

Terezie, no mylsím si ,že by jste ty děti zase odkládat neměli. Já jsme se rozhodla v 25 letech, že si pořídím emiminko, čekala jsme spíše na rozhodnutí manžela. A snažili jsme se tři roky a teprve ted se to povedlo. Kolik ti je let, jestli se můžu zeptat ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
26.10.07 12:43

No právě. Bude mi po novém roce 29 let. Moc to řeším, opustit partnera a hledat potencionálního otce, nebo čekat, až přítel dospěje. Ta i ta možnost může být běh na dlouho trať a mezím můžu vše prošvihnout, tak se tím trápím a nevím.
Nu uvidíme, teď čekám, zda menzes přijde, nebo nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.07 14:22

Terezie, to už máš na miminko věk! Určitě je těžké rozhodnout se,když chcete stavit baráček,který stojí moc peněz a dotoho mimi. Al emusíte se rozhodnotu co a jak, naplánovat to. Pokud chcete stavět příští rok, tak bych ještě počkala na jaro a pak vy:,–(ila antikoncepci.
Můžeš mít třeba problém otěhotnět, třeba ne, můžeš být těhotná hned,ale to člověk neví.
Já kdybych věděla, že budu mít rpoblémy, tak jsme začala už tak ve 22, hrozně ten čas utíká .
Přeju ti,aby jste se s manželem rozhodli dobře. Musíš vzít v potaz, že ti není třeba 22,ale už 29. Nechci tě nijak strašit ,to néééé ale vím, jak trnitá cesta za miminkem je. Tak hodně štěstíčka at se to povede.
Už si nepamtuju jak se bere antikoncepce. Ale bere se když přestane menses,že? Takže 12de jsi vy:,–(ila, to by u tebe mohla od toho 12-15dne proběhnout ovulace,pokud máš menstr.cyklus 28 dní a pokud jste v téhle době měli styk tak všechno je možné a třeba jsi těhulka. LAe nesmíš se na to upnout,že to bude v pořádku, pak je člověk hrozně zklamaný a trápí se.
Hodně štěstíčka papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
6.11.07 15:26

Já vím, máš pravdu. Nu, uvidíme jak to dopadne. Stále jsem nedostala mestruaci, prsa mi tlačí, bříčko také, doktor mě objednal na 21.11. Juu, to by bylo super, jen se nechci tešit, aby mi to pak nebylo líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.07 14:11

Terezie, budu ti přát hodně štěstí at ti ta MS nepříjde !!!!!

Já jsem bohužel ted v sobotu potratila v 6tt. Takže 6 měsíců zase čekání abych mohla na umělé.

Tak to určo neodkládejte,kdyby se ted nepovedlo!!! Ahoj Val

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
7.11.07 15:54

Ahojky Valentýnko!
Tak to mě strašně mrzí! :cry:
Ale neboj, 6 měsíců uteče jako voda a pak se vám to určitě povede! Budu Ti moc držet palečky! Kamarádce se stalo to samé, pak jela do lázní, po půl roce s manželem na hory (v období ovulace) a teď už spolu tlačí kočárek. Moc Ti přeji, aby vám to vyšlo!
Volala jsem na gynekologii a zítra jdu na krev, tak snad............ napíši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital