Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj zkušené mamky, prosím o radu. Zkoušíme miminko, a už skoro tři týdny mě pobolívá břicho, prsa, mám žaludek na vodě.....
Dnes jsem si dělala test, byly tam dvě čárečky, skoro okamžitě. Ale menzes mám mít až v sobotu, mám ho buď po 30ti nebo 32ti dvou dnech, v sobotu to bude těch 32. Vím, že musím počkat, ale je ten svátek a bude spousta večírků, tak jsem si test chtěla udělat. Projistotu se alkoholu stejně vyhnu. Jen mě zajímá, můžou být dva dny před menzesem dvě čárky na testu jen matoucí? Nebo jsem fakt v tom? Bojím se radovat a plašit tím i manžela.
Děkuju za vaše rady a zkušenosti. M.
No já myslím, že je to jasné. Příznaky tomu odpovídají. Jak se jmenoval ten test?? A byly to dvě jasné čárky?? Pokud ano, je to jasné!! Tiše gratuluju!! ![]()
Ahoj.
Gratuluju.
Klidně můžeš být těhu. Já jsem u dcery měla pozit test (teda 3 pozitivní testy
)přesně týden před očekávanou menstruací.No a ta nakonec stejně nepřišla. ![]()
Pa pa J.
Taky jsem testovala pár dnů před ms. Pokud jsou čárky viditelné tak by to mělo být těhu ![]()
A.
Ahoj
i já měla 2 čárky ještě před očekávánou neočekávanou MS, testovala jsem 26DC kvůli tomu, jestli si můžu vzít prášky na zuby. no a nemohla
. bylo to tam
M+A
Já jsem se testovala snad každý den po „snažení“
a slabá druhá se mi objevila asi týden před MS
Výsledek vidíš na metříku ![]()
No, ono taky záleží, kdy byla ovulace - mohla být dřív než si myslíš. Nebo taky na citlivosti těhotenského testu…Co vím, tak v některých carech při umělém říkají, že se může testovat 10-11den po oplodnění, takže teoreticky…
ahoj
ja take testovala tyden pred ms a mela jsem pokazde jasne //.
takze gratuluji
Těhu téměř na tuty budeš. Mojí kamarádce se teď stalo něco podobnýho, čekala na MS a doktor jí oznámil těhu. Ale ona těhu byla a TT ji ukazoval několikrát negativně… Doktor řikal že musela otěhotnět těsně před MS.
ahoj, děkuju za povzbuzení před víkendem, pomohlo to.
MS nepřišla, další TT pozitivní, teď jsem se objednala k dochtorovi.
uuuuuuuuaaaaaaaaa, že otěhotním takhle rychle jsem nečekala, ufuf. ![]()
Ahoj, taky moc gratuluju. Ja si delala tehutest taky jeste pred ocekavanou MS a taky byl hned krasne pozitivni
Vyrazilo mi to dech (prijemne), jakoze se nam tak brzo podarilo.
U doktora jsem pak byla az v 8.tt.
magda