testik

13
18.9.07 08:33

testik

Ahoj,chtela jsem se zeptat,za jak dlouho ode dne oplodneni by se mi na testu mela ukazat druha carka??diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
967
18.9.07 08:44

Tak to je fakt různé. Někomu se to ukáže třeba i za 12,13 dnů a někdo je v 6.týdnu těhotenství a testík se stále tváří negativně. Dřív než po těch 12 dnech to ale fakt nemá smysl dělat, a pak jen záleží na tom, jestli máš nervy a peníze testovat to denně. Jestli se fakt nemůžeš dočkat, z krve ti to určí docela brzy, já jsem po IUI, takže jsem automaticky šla 14. den na krev a hcg bylo už 190, takže pozitivní. Tak zkus ukecet svoji doktorku, krev prostě neoblafneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.9.07 00:22

KET-embriotransfér

Ahojda, já se také trošičku svěřím. Třeba se mi uleví. V sobotu 8.9. jsme podstoupili KET a nyní čekám na výsledky, jestli se mimi uhnízdilo, nebo ne. Můj tip byl že ano, asi od středy je mi špatně, v autě mi vadí houpání, různé pachy, dnes 18.9. byl první termín, kdy bych měla dostat menstruaci. Vždycky když to mám dostat, tak to cítím. Ale teď nic. Mírně mě pobolívá břicho, ale jinak než když mám dostat menstruaci. Dneska jsem neodolala a koupila si těhu test. Ukázal že nejsem těhotná. Rozhodilo mě to. Když jsem čekala moji dcerku, objevila se mi čárečka ještě před krevním testem (je také na UO). Ale je pravda, že těhotenství bylo úplně jiné-žádné náznaky, nebylo mi špatně, pomalu jsem ani o ní nevěděla. Jestli se test mýlil, a budu těhotná, tak to bude úplně jiné než s dcerkou. Jestli se ale nemýlil, tak co ty příznaky? To už jsem na tom psychycky tak špatně, že si vyvolám příznaky? Jsem z toho zmatená a děkuji všem za jakoukoliv odpověď. Tvítí

• Citovat
  • Upravit
72
22.9.07 22:32

Tak dnes jsem to dostala, bez příznaku, prostě jen tak zničehonic červená. Pořádně jsem to obrečela, je to smůla. Všem co si přejí být těhotné přeju, ať to výjde a nezažijete takovou bezmoc a beznaději. Tvítí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
24.9.07 13:33

Tvidi, neboj se, vždyť máš malou Lucinku, takže to prostě půjde. Také se mi zdálo, že každý den je nekonečný, a pak to zklamání...... Na druhém mimi jsme začali pracovat před dvěma lety ( a měsíci). Pak se zjistilo, že to tak snadné nebude a já jsem si myslela, že se zblálzním. Ale můžu ti říct, že kámošky, kterým se to hned povedlo a mají děti tak něco přes dva roky od sebe říkají, že je lepší chvilinku počkat, ať jsou aspoň ty 3roky. Já vím, když mi toto před dvema lety vykládala sestřička v ordinaci, myslela jsem si ,že ji zastředlím, ale něco na tom bylo. Neboj, ono to bude.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí