těhotenství nezletilých??

Anonymni
25.8.07 13:07

těhotenství nezletilých??

Chtěla jsem se zeptat, jak to je s těhotnými, když jim ještě nebylo 18. Je mi 17, s přítelem jsme chtěli mimi, pravděpodobně to vyšlo, 4testy pozitivní, menstruace už 12 dní spoždění+příznaky, slyšela jsem něco o tom, že budu ,,dříve zletilá,,?? nemáte s tím někdo zkušenost?? ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1667
25.8.07 13:38

Kámoška rodila loni v sedmnácti, měli pak jenom kvůli rodnému listu malé nějaké papírování s přítelem (taky nejsou svoji), ale že by to byl problém - o tom se nezmiňovali… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.07 13:41

jo?a bydlí spolu??jako jestli jí rodiče pustili, nebo to je potom už na ní??..děkuju =)

• Citovat
  • Upravit
7366
25.8.07 14:06

Já mám pocit, že kdybyste chtěli, můžete mít vyjímku a vzít se, přestože ti ještě není 18. A jako že bys už byla dospělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
25.8.07 19:46

ahoj,

trochu právní poradny :wink:

pokud hodláš uzavřít manželství ještě před 18. rokem, musíš ty sama podat na přísl. soud návrh na povolení uzavření manželství, kde doložíš i potvrzení o své graviditě. bude nařízeno jednání a soud pak tvému návrhu vyhoví či nikoliv.

pokud nehodláš uzavřít manželství a dítě si ti narodí jako nezl, budeš po narození miminka automaticky předvolána na soud na opatrovnické odd. se svým zákon. zástupcem tedy rodičem( protože nemáš plnou způsobilost k právním ukonům) a otcem vašeho dítěte a dohodnete se jméně a příjmení vašeho miminka.

ono je toho víc, holt seš nezletilá … :wink:

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
26.8.07 08:16
anonymni píše:
jo?a bydlí spolu??jako jestli jí rodiče pustili, nebo to je potom už na ní??..děkuju =)

Bydlí spolu, rodiče s ní nejsou v právě dobrých vztazích, třeba otec ani sestra netuší, že už má skoro roční holčičku, takže jestli se ptáš na nějaká povolení nebo prohlášení, tak na tuty žádné nebyli… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.13 20:15

prosi o radu

Ahojky…chtela bych se zeptat je mi 17 let a cekam miminko…ale pritel neni čech bydli v Rakousku a ja bych chtela byt snim tam jenze mu taky jeste neni 18…mohl by ste mi prosim nekdo poradit…moc vas prosim…vubec nevim co mam pro to udelat..oredem dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PIPIO98
16.5.13 12:50
@Kykuline-cz-ka píše:
Ahojky…chtela bych se zeptat je mi 17 let a cekam miminko…ale pritel neni čech bydli v Rakousku a ja bych chtela byt snim tam jenze mu taky jeste neni 18…mohl by ste mi prosim nekdo poradit…moc vas prosim…vubec nevim co mam pro to udelat..oredem dekuji za odpovedi

POČKAT AŽ TI BUDE 18

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
17.5.13 08:59

@Kykuline-cz-ka Ahojky, tak jestli chceš být s ním v Rakousku tak to si budeš muset hlavně pořešit tam na úřadech. Uričtě k tomu budeš potřebovat mamku (zákonného zástupce) a ta ti bude muset všechno podepsat. Ale co přesně pro to musíš udělat to ti neporadím :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex