prosim o radu..

Anonymni
23.8.07 20:51

prosim o radu..

Potřebovala bych poradit :D ..už víc než před měsícem sem přestala brát antikoncepci, teď mám už 10 dní spoždění menstruace..tři testy už mi ukázaly dva proužky, ale testovací je vždycky světlejší..přes dva týdny mě už bolí v podbříšku, je to normální??..miminko moc chci, a tak se bojim jestli to neni prostě sugesce. :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
194
23.8.07 21:13

Ahoj anonymní,

pokud chceš mít opravdu 100 % jistotu , tak si zajdi na gynekologii na krevní testy. :wink: Ale 3 testy s // Ti dávají velikou pravděpodobnost, že jso " v očekávání" a barva testovacího proužku není rozhodující :wink: hlavně, že je tam !!!!!!!!

Hodně štěstí Bibinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
23.8.07 21:36

Určitě si dojdi k doktorovi, já si dělala test každý den, stále jsem nemohla uvěřit a věřila jsem tomu až z krve. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
23.8.07 21:37

Testovací proužek se indikuje podle hladiny hCG, takže postupem času, by měl dle délky těho tmavnout. takže nemůžeš hned na počátku těho čekat, že by byl stejně patrný, jako ten kontrolní proužek :wink:
Podle mě těho jsi, ale až MUDr. to potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
23.8.07 21:40

určitě jsi v tom :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.8.07 21:58

děkuju vám za rady…ale na gyndu můžu až za měsíc, taky tomu pořádně uvěřím až mi to potvrdí doktor ;)..ale bojím se, jestli to nemůže být z vysazení HA..doufam že ne..=)

• Citovat
  • Upravit
9130
23.8.07 22:14

Neboj, já vy:,–(ila prášky a hned prví měsíc otěhonila a teď je malému 8 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
24.8.07 15:48

Ahoj,
určitě jsi těhu, 3 testy nelžou. Hodně moc štěstíčka. Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
24.8.07 19:53

Ahoj,
určitě jsi v tom. Já to měla úplně stejně hned první měsíc po vysazení jsem otěhotněla.
Jakto že k MUDr. můžeš jít až za měsíc? To je celkem nezvyklé. MUDr. potřebuje zkontrolovat zda je vše OK
Přeji Ti krásné a pohodové těhotenství, fakt si ho užij, protože uteče moc rychle a miminko pak poroste ještě rychleji, takže si užívej každý okamžik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.07 11:27

Dneska jsem si dělala další test, opět // :D ..Já nevím, chtěla jsem ještě chvilku počkat, ale ted už jsem strašně zvědavá, takže půjdu asi tenhle týden. Jen mam trochu strach z těch bolestí v podbříšku, a taky už mam tři dny něco ze žaludkem, pořád mě tlačí, uplne pořád :roll: ..chjoo..tak snad bude vsechno vpohode.. ;)

• Citovat
  • Upravit
2393
25.8.07 11:50

Neboj, me na zacatku taky bricho strasne bolelo - porad jsem si rikala, at uz ty kramy prijdou… no, a neprisly :lol: a bylo to bejby :lol:
hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.6.14 20:45
:pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...