test

Anonymni
1.8.07 14:33

test

Ahoj,delala jsem si Baby test a po deseti minutach byla stale jen jedna carka,ale po hodine uz tam byli dve.....ma nekdo stejne zkusenosti??mam teprve 6 den zpozdeni,a menses nemam pravidelnou,tak 24-29 dnu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
1.8.07 15:49

Já to tak měla u obou těhotenství - druhá čárka se objevila až o dost později, než tuším po 3 min., jak bylo napsáno na obalu u testu. Bylo to taky takhle krátce po vynechání menstruace.

• Citovat
  • Upravit
11935
1.8.07 19:11

ahoj,

ja bych tomu neverila (i kdyz nadeje umira posledni), me se u Standika carka ukazala az po pul hodine a asi za 14 dni uz hned… (jsem si myslela ze tehotna nejsem :lol: udajne totiz nemuzu mit deti :D :D :D)

no a u druheho tehotenstvi byla hned (ale to jsem testovala az hoooodne dni po oplodneni (cca 30 :D)

no ale kamaradka tedka nedavno delala dva testy oba byly slabe pozitivni a tehotna neni :(

kazdopadne drzim palecky 8) a dej vedet ;)

(btw - nejvetsi jistotu budes mit kdyz si zajdes na test z krve)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.8.07 23:36

odpoved

Tak ted uz konecne pisu prihlasena :) diky za odpovedi,no necham tomu jeste par dnu,pak zkusim znovu testik a pak dokturka :) dam vedet papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.8.07 12:04

Ach jo,to cekani je hrozny.........zitra si budu delat testik,ale mam Best 2 a moc chvaly na nej teda nectu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.8.07 19:27

Tak tehu asi nejsem,zacala jsem spinit :( chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.8.07 10:03

Tak ted teda fakt nevim,6 en po vynechani jsem si delala testik a druha carka se objevila asi az po pul hodine,hodine.....dnes rano jsem si chtela delat dalsi testik,ale vcera vecer jsem zacala slabe krvacet.....stejne jsem si ten testik udelala a druha carka se objevila uz asi po 10ti minutach
No stejne si myslim ze tehu asi nebudu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
3.8.07 17:17

Ahoj to že krvácíš nebo špiníš,nemusí znamenat,že těhu nejsi,znám i takové co měli několik měsíců menstruaci a byli těhotné.Ale přeji hodně štěstí ať ti to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.8.07 21:34

Diky za podporu,ale ja si spis myslim ze to nevyjde.....mam bolesti bricha i v zadech jako pri menses a krvaceni taky stejny.A ty // carky po delsi dobe jak tri minuty ,to je hodne zkreslena informace :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
3.8.07 21:45

Allien, ja jsem testovala vzdy jen s Best 2 a jsem maximalne spokojena! Tak hodne stesti, kdyz ne ted, tak pristi mesic!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.1.12 19:21

Tehotenske testy ,mamatest

delala jsem si tri teh.testy a vsechny vysli negativni,menstruace mi ani jednou nevynechala mam ji pravidelnou a antikoncepci beru tak snad se nemusim bat.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí