Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte vsetci, som tu po prvy krat a iba by som sa chcela opytat, ci nemate skusenosti s TT Rapi clear. Pisu na nom, ze je mozne si ho robit uz 5 dni po pohlavnom styku. Myslite, ze sa da spolahnut na presnost tohoto TT?
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Clearskin RapiClear?
Přidejte zkušenost s Clearskin RapiClearAhooj, no Rapi clear je môj oblubený
ale na 5. deň by som netestovala. ono sa začne hormón vylučovať až keď sa mimčo zahniezdi, ono je to na 5.-10. deň po oplodňujúcej súloži, takže oni dali tu najkratšiu dobu, ako reklamnmý ťah
, jasné, že u teba to môže byť na ten 5.deň. ktovie?? no a ono aj býva rozdiel v stúpaní hcg, aj keď stúpa každý 23-3. deň geometrickým radom, i tak je v tom rozdiel. Tak naistejšie to bude po meškaní ms (ak ovšem vydržíš
) dúfam, že oznámiš //, to by bolo perfektné ![]()
no este mam necele dva tyzdne do MS. inak skusame len dva tyzdne takze musim povedat, ze nemam velku nadej po tom vsetkom co som si tu precitala. vies mi nejako poradit. co by som mala a nemala a tak.
vopred dakujem.
no a ak sa este mozem opytat. robia si zeny TT aj ked dostanu MS? alebo je to automaticky znamenie ze nic z toho. lebo som citala, ze su zeny ktore maju MS aj par mesiacov pocas tehotenstva.
Bublinko, väčšinou keď príde MS, tak sa väčšinou tehu nekoná, no, ale ak by si mala len také špinenie, či len takú slabulinkú, nádej je
Budem držaaať palčeky ![]()
No, ono sa pred tehu oporúča brať kyselina listová (buď acidum folicum, alebo sa nachádza aj v CAlibrum babyplan a mnohých iných vitamínoch ako mamavit…), ešte býva aj čajík Kontryhel ( po slovensky alchemylka), býva v každých lekárniach a aj čajovniach a pije sa len do ovulácie. ale ako tak kukám na SLovensku už nie si, no neviem, ako sa tá bylinka povie po anglicky. Ale najlepšie je papať zeleninku ako brokolica, kapustička…
daktoré snažilky aj merajú bazálnu teplotu, alebo používajú ovu testy, len ono keď sa človek až moc snaží, tak mu z toho mierne ťukne, aspoň mne ťuklo
a oplakala som pomaly každú MS (už ma to trošku prešlo, aspoň dúfam
)
a keď budeš tehulka, nepapaj pečienku (veľa vitamínu A), žiadne plesňové syry, len pasterizované výrobky papaj, a radšej sa vyhýbaj všelijakým majonézovým šalátom…, uff, a moc ma toho nenapadá. a ešte sa neodporúčajú všelijaké bylinkové čaje a škorica.
A keď budeš tehulka teš sa a rýchlo oznám
už teraz sa teším ![]()