Těhulky pomoc

Anonymni
17.4.07 18:52

Těhulky pomoc

Ahojte všem… Prosím o pomoc. S manželem plánujeme miminko, ale ne nijak „rychle“.. V lednu jsem dobrala poslední platíčko antikonc., menses přicházela v pohodě docela v čase, až teď ne… Je to sice jen 4 dny zpoždění, ale nikdy jsem žádná zpožďa neměla.. Bolí mi břicho, jakoby tam píchá.. Pořád se mi točí hlava a večer jsem po práci úplně vyřízená s lehkou bolestí hlavy… Těhulky, co mám dělat, jak co sledovat??? Měla jsem těhotenský test negativní, ale tady všude čtu, že je to asi brzy..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
17.4.07 22:08

Na test je skutecne brzy - to zkus nejdrive tak po tydnu vynechani. Podle tech priznaku klidne muzes byt tehotna, ale take to muze byt jen tim, ze si myslis, ze jsi a tak to tak citis. Takze klidne vyckej ten tyden ci deset dni a pak si udelaj test znovu. Ja jsem citila priznaky tehotenstvi po par dnech - test jsem si delala po tom tydnu vynechani a jiz byl pozitivni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.4.07 18:04

děkuji

Děkuji za odpověď, já jsem z toho zmatená, protože je to všechno takové nové a nové směsice pocitů… nečekáme, že se nám to tak brzy podaří..

• Citovat
  • Upravit
2263
19.4.07 21:59

Ahojky, záleží jak citlivý test jsi dělala. Většinou se můžou dělal den po vynechání, mě spolehlivě těhu ukázal už druhý den. Zkus test zase tak za dva až tři dny, někomu se // ukážou až později. Může to být také jen hormonální porucha, takže pokud do týdne MS nepřijde, zajdi k Dr., aby jsi věděla, co to je.

Hodně štěstí Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital