Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám nejlepší zkušenost s Clear Blue(pravda, pěkně drahý
190,.)
a taky Clear View(ten je levnější-asi 130,–)
Měly by být nejcitlivější.
Ozvi se jak to dopadlo!!!!!!
Při prvním těhu jsem si dělala test Axiom asi 14 dnů po vynechání MS a ukázaly se //, ale ta druhá čárka byla slabší (protože těhu bylo o týden mladší).
Při druhém těhu jsem si dělala taky Axiom asi týden po vynechání MS a ukázaly se zase //, tentokrát i ta druhá byla tlustice.
Takže s ním mám dobré zkušenosti, ale raději pouřívám GS mamatest.
ahojky,no ja si delala asi tri druhy tetsu,vsechny pozitivni a axiom negativni,chce ho asi fakt delat pozdeji
Achooojky já jsem si dělala TT 15den.od zpoždění a obrázek mám nahoře jako mojí fotešku … Ale první jsem si dělala mamatest comfort (asi za 90kč) bylo to asi 2den od zpoždění a měla jsem tam / / no a pak už to vypadalo takhle … a ten se jmenuje gravitest (asi za 40kč)
Achooojky já jsem si dělala TT 15den.od zpoždění a obrázek mám nahoře jako mojí fotešku … Ale první jsem si dělala mamatest comfort (asi za 90kč) bylo to asi 2den od zpoždění a měla jsem tam / / no a pak už to vypadalo takhle … a ten se jmenuje gravitest (asi za 40kč)