Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,máte někdo zkušenosti s tímto testem-FourYou Comfort?
Respektive s falešně pozitivními výsledky.
Je citlivější než ostatní a tak si říkám,jestli to nemůže být tím????
TAk uz jsem je nasla.-...........
ja je mam z www.levnetesty.cz a vysledek vidis na metriku
Testovala jsem 12DPO a uz byla //, a pak silil a silil, a znam minimalne 2 dalsi holky, kterym tehu potvrdili.........
Mela jsem jak prouzky, kazetu tak i ten midstream
Tady to je, nemam je vsechny, testovala jsem uz 24DC, ale nebylo to na fotaku moooc videt
no jsou takové růžové,v trojhranném balení a jsou to ty midstream
www.tehotenskytest.cz
Ve středu jsem si ho dělala 9DPO a cca po půl hodině tam byla hodně slabá čárka.Vím,že to bylo po dlouhé době tak jsem ho
v sobotu dělala z ranní moči 12DPO a byl tam hrozně slabý proužek cca do 10minut.
V neděli jsem si dělala z ranní moči Mamatest,ale ten má menší citlivost a nic tam nebylo.
Zítra to mám dostat,tak uvidim......
Aha, no tak ja myslela ze jsou tyhle, s tzema nemam zkusenost......
TAk drzim palce at to vyjde!!!
Katko
asi je to v pr.....
už mě bolí břicho a záda,takže to zítra dostanu…aspoň že na den přesně…a tak mě ty slabý čárky rozdoufaly......potvory ![]()
Denny ja jixh mela!!!!! A pak hold jsem uz nedoufala, nic mi nebylo, jen paleni zahy a ejhle, jsem trehu.........
Trvalo to rok, vydrz, a doufej
já vim…jenže mám zdravotní problémy a čas je zrovna to,čeho moc nemám…právš tohle je na palici.No ale nic jinýho mi nezbývá,už jsem opravdu ze všeho hotová,tak to přes léto nechám být a pak půjdem v říjnu do CARu a basta ![]()
Ivelinko
ano,to jsem byla já ![]()
hele,tak tenhle test je asi pěknej š...... ![]()
Už ho taky nikdy nekoupím.Jedině mamatest nebo clearblue,fakt
Hrozně mě to rozdoufalo a dneska ráno jsem to dostala.
Aspoň že teda tak jak jsem měla,kdybych tu měla ještě dva dny čumákovat a pak nic
to by mě asi už vezli do Bohnic......ono se to i rýmuje ![]()
Ahoj holky,
ja se tu kVam vetru, omlouvam se
-
jsem dnes 37DC, MS nikde, testy negativni (posledni byl vcera z ranni moci - takovy ruzova krabicka za 100Kc).
Beru Proveru na upravu cyklu, pri ktere pisou, ze MS prichazi do 3-7 dnu po posledni pilulce. Ja jsem ted 12dni po posl.pilulce.
Dite si prejeme (uz jedno mame).
Bricho me trochu poboliva, semtam v zadech. Mam trochu vytok.
Co si o tom prosim myslite Vy - zkusene snazilky ? ![]()
Muzu byt tehotna ? Jinak mi ale vubec nic neni.
Jen dodavam, ze cyklus mam rozhozeny od rijna06, kdy jsem po cca 7letech vy:,–(ila antikncepci.
Dekuju moc predem za vase nazory
ahoj
nakukovatelka
Ahoj Anonymní ![]()
Je to strašně individuální, ještě bych určitě počkala… Všude sice píšou že už v den vynechání MS můžeš testovat ale hodně holek má // až třeba kolem 6tt tak vyčkej a třeba to klapne
) Určitě držím pěsti ať tam jsou // co nevidět..
Já mám taky docela rozhozený cyklus (jsem na tom podobně jako Ty) třeba předminulý měsíc jsem měla cyklus 24 dní a cyklus před ním taky a ten poslední byl 37dní tak jsem taky myslela že jsem a nebyla, ale nic není nemožné
Určitě počkej a testuj tak za 3dny… ![]()
Ahoj holky
určitě souhlasím s Ivelinkou
Pokud jsou cykly nepravidelné…ať už po vysazení HA nebo z nějakého jiného důvodu,doporučuju měřit bazální teplotu.Dá se z toho vyčíst,jak jste na tom hormonálně,zda ovu proběhla nebo ne,jestli se třeba jedná o anovulační cykly.jak dlouhá je luteální fáze-část cyklu od ovulace do menstruace-což je docela důležitý.Neměla by být kratší než 10dní a delší jak 18dní.....i to pak může naznačovat nějakou hormonální nerovnováhu.U vysazení HA se asi zpočátku jedná nejčastěji o anovulační cykly a nebo o hodně pozdní ovulaci.Tělo se prostě musí srovnat.Doporučuju měřit minimálně tak 3 cykly a pak uvidíte,předložte gyndařovi co on na to......je to lepší než spousta odběrů a vyšetření ![]()
Všechny informace potřebné k měření a nejen k tomu najdete na www.merenibt.xf.cz
je tam i návod jak se zaregistrovat do programu Fertilityfriend…zapisují se tam naměřené hodnoty+třeba konzistence hlenu,ovubolesti,špinění....... a ono vám to pak samo vyhodnotí,kdy byla ovulace.Tak hodně štěstí holky,já jsem taky měřila a zjistila jsem,že ovu probíhá tak jak má a je vše ok.To mi pomohlo a ulidnilo,tak teď vzhůru ke snažení ![]()
Ahoj holky,
moc dekuju za Vase rady. Omlouvam se, ze jsem anonymni - pokusim se se zaregistrovat.
Tak ja si neco nastuduju o tom mereni, i kdyz tedy uprimne receno se mi do toho moc nechce. Timhle stylem jsem si tedy teplotu jeste nemerila
. Spime ted v pokoji se synem, no nejak si to neumim predstavit.
Uz jsem se objednala k dr, na pondeli, to uz budu 42DC (tedy pokud neprijde MS), tak by snad uz mi mohla neco rict, pripadne vzit krev a udelat nejaka vysetreni (coz mi prijde u me schudnejsi, nez to mereni).
Ja taky drzim palce vsem, co jsou snazilky !! Treba se brzy setkame v nejake mistnosti - treba unornatka08 ?
Ale to asi ne, tedy alespon co se me tyce ![]()
Jeste me tak napada - ted si asi budete myslet, ze jsem nejaky lemplous, ale on clovek kdyz bere leta antiko. tak problemy nejsou (a syn se nam povedl kdysi uplne v pohode skoro napoprve) -
kdyz je cyklus „anovulacni“ - tedy neprobiha ovulace - jak to, ze se tedy krvaci ?? Ptam se asi hloupe, ze jo.
nakukovatelka
ahoj nakukovatelko ![]()
no i když je anovulační cyklus,tak se vlastně odlupuje ta sliznice,bez vajíčka.......
No s tím měřením,já měla teploměr pořád pod polštářem a změřila se tak nějak ,,nenápadně,,
Uvidíš,časem to vychytáš,důležité ale je,měřit ve stejnou dobu…+/- půl hodiny.To mi zajistil můj synek,budí se pravidelně v půl sedmé,takže fungoval jako budík pro přesné měření:lol:
![]()
.....a já jsme na tom taky jako ty.Kuba se nám povedl hned a stím druhým už se patláme 10 měsíců ![]()
Dekuju Denny.
Ja teda znam bohuzel i pripady, ze se uz po druhe do jinace proste neprislo. Jedno je moje starsi kolegyne, druhy manzeluv bratranec se zenou. Nevim, jestli se ty lidi nejak extra snazili (jakoze treba denne „to“, mereni teplot, doktori atd… - to asi ne, proste nechali vecem jen tak volny prubeh a druhy tehotenstvi se uz nekonalo).
My mame navic kluka uz 11ti letyho, takze uz taky nejsme nejmladsi … Rozhodla jsem se vicemene podle rozumu, aby kluk mel sourozence, ale vim, ze kdyz se to u nas nepovede, tak nas asi nejake IVF apod neceka. Manzela bych pro to asi nepresvedcila.
Toz tak.
Tak si budeme drzet palce joo ?? ![]()
ahoj
stale jeste „nakukovatelka“