FourYou Comfort

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
3.5.07 10:25

Ahoj holky,
moc dekuju za Vase rady. Omlouvam se, ze jsem anonymni - pokusim se se zaregistrovat.
Tak ja si neco nastuduju o tom mereni, i kdyz tedy uprimne receno se mi do toho moc nechce. Timhle stylem jsem si tedy teplotu jeste nemerila :lol: :lol: . Spime ted v pokoji se synem, no nejak si to neumim predstavit.
Uz jsem se objednala k dr, na pondeli, to uz budu 42DC (tedy pokud neprijde MS), tak by snad uz mi mohla neco rict, pripadne vzit krev a udelat nejaka vysetreni (coz mi prijde u me schudnejsi, nez to mereni).
Ja taky drzim palce vsem, co jsou snazilky !! Treba se brzy setkame v nejake mistnosti - treba unornatka08 ? :o :lol: Ale to asi ne, tedy alespon co se me tyce :cry:

Jeste me tak napada - ted si asi budete myslet, ze jsem nejaky lemplous, ale on clovek kdyz bere leta antiko. tak problemy nejsou (a syn se nam povedl kdysi uplne v pohode skoro napoprve) -
kdyz je cyklus „anovulacni“ - tedy neprobiha ovulace - jak to, ze se tedy krvaci ?? Ptam se asi hloupe, ze jo.
nakukovatelka

• Citovat
  • Upravit
8041
3.5.07 20:35

ahoj nakukovatelko :D
no i když je anovulační cyklus,tak se vlastně odlupuje ta sliznice,bez vajíčka.......
No s tím měřením,já měla teploměr pořád pod polštářem a změřila se tak nějak ,,nenápadně,, :wink: Uvidíš,časem to vychytáš,důležité ale je,měřit ve stejnou dobu…+/- půl hodiny.To mi zajistil můj synek,budí se pravidelně v půl sedmé,takže fungoval jako budík pro přesné měření:lol: :lol: :lol:

.....a já jsme na tom taky jako ty.Kuba se nám povedl hned a stím druhým už se patláme 10 měsíců :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.5.07 09:36

Dekuju Denny.
Ja teda znam bohuzel i pripady, ze se uz po druhe do jinace proste neprislo. Jedno je moje starsi kolegyne, druhy manzeluv bratranec se zenou. Nevim, jestli se ty lidi nejak extra snazili (jakoze treba denne „to“, mereni teplot, doktori atd… - to asi ne, proste nechali vecem jen tak volny prubeh a druhy tehotenstvi se uz nekonalo).
My mame navic kluka uz 11ti letyho, takze uz taky nejsme nejmladsi … Rozhodla jsem se vicemene podle rozumu, aby kluk mel sourozence, ale vim, ze kdyz se to u nas nepovede, tak nas asi nejake IVF apod neceka. Manzela bych pro to asi nepresvedcila.
Toz tak.
Tak si budeme drzet palce joo ?? :wink:
ahoj
stale jeste „nakukovatelka“

• Citovat
  • Upravit
158
4.5.07 18:58

Ahojte dievcata,

pridam sa ak mozem…Ja som mala poslednu mrchu nejaku divnu…Asi 4 dni len veeeelmi slabe spinenie, potom 2 dni slaba MS a potom uz nic…Nejak sa mi to to nezda, zvlast preto, ze ma asi pred 3 dnami zacali pobolievat krize ( a to sa mi v strede cyklu nestava ) a som akasi unavena ci co…Babo si velmi prajeme..uz sa snazime 12 mesiacov a stale sa nedari…

BT si tiez meriam ale mam pocit ze mam dost casto anovualcne cykly.. :roll: Tak neviem…Mslite ze by som mohla byt tehu? Test sa akosi bojim kupit…

dakujem za kazdy napisany riadok…
dashka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
5.5.07 20:51

nakukovatelko …tak moc držím palečky,já to druhé chci už právě kvůli Kubíškovi…nechci z něho mít sobeckého rozmazleného jedináčka.Na inseminaci se chystáme po létě…tak uvidíme,doufám,že už to nebude zapotřebí..... :wink:
Chlapi někdy nechápu,není to pro ně tak hrozné jak pro ženský a přesto to nejsou schopni překousnout a jít do toho.Mě přijde škoda té možnosti nevyužít,když tady je a může nám tak dopomoct k miminku.Ten můj taky koulel očima,ale trochu jsem mu udělala kázáníčko :lol: že se od něj chce jen trocha materiálu a vís nic :lol: :lol: mě to bude stát víc úsilí :roll: No prý to tak hrozné není a u nás by se navíc jednalo jen o tu inseminaci maximálně se stimulací,tak uvidíme…

dashka …není nic jednoduššího si koupit test a sama pro svůj klid se přesvědčit,jak na tom jsi.Takhle se budeš trápit ještě víc :wink: Úplně tě chápu,jak ti je a jak po mimi toužíš .Ale dej si pozor,z moc velké touhy a posedlosti po mimi si můžeš ty sama třeba rozhodit cyklus nebo zastavit ovulaci.......Bylo by lepší se třeba na léto hodit do pohody a na snažení zapomenout.užívat si léta a nemyslet na to :wink: Prostě vypni a nemysli na plodné dny,kolikrát jste to dělali a tak......Tvoje tělo si odpočine a uvidíš,mimi přijde......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.5.07 08:54

Ahoj Denny,
tak jsem byla u dr. No mam cystu, jak jsem predpokladala. Pry to asi bude pricina toho, ze nemam MS. Delala mi utz (ma i ten vnitrni), a rikala, ze na tehu to nevypada, ze teda kdyby bylo malinky, tak ho neuvidi, ale ze sliznice pri tehu vypada trochu jinak, nez ta moje. Jinak zadny testy mi nedelala (curani jsem mela pripraveno ve sklenicce, dokonce jsem byla i nalacno - kdyby brali krev, ale nic takovyho se nekonalo). Dostala jsem injekci-provokacku. A kdybych to nedostala, tak mam prijit za 14dni. Jinak dal fungovat s Proverou.
Bohuzel pry s cystama se neda nic jinyho delat, nez je proste pomoci MS „vyplavit“. Uz jsem to takhle mela v lednu. Proc se mi to furt dela sakrys - driv jsem na to vubec netrpela.
S tema chlapama mas pravdu, ale moc jsi me pobavila hlaskou, ze je od nej potreba jen trochu toho materialu … :lol: :lol:
Ja se v tom vubec nevyznam - IVF, stimulace … No nebudu to (alespon prozatim :wink: ) nijak zkoumat.
Necham vecem volny prubeh, pojedeme na dovolenou, budeme casto tooo, a snad se vsechno upravi. Vzdyt ja jsem si druhy detatko „usmyslela“ teprve pred par mesici, a mam holt po tom vysazeni antikon.uplne rozhozeny cyklus …

Dashko - kup si test ! :wink:

ahoj
nakukovatelka

• Citovat
  • Upravit
8041
7.5.07 12:48

nakukovatelko…teda tak to mě mrzí,ale snad se to všechno srovná,gyndař ti tu cystu odstraní a hurá na mimíska :P
Držím teda palečky a určitě podávej dál hlášení..... :wink:

…jinak jsem četla,že cysty se mohou vyskytovat právě po nějaké HA.....tak nevim holka, :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.5.07 13:55

Denny, dik, a prosim te nevis, kde bych tady nasla nejak pekne pohromade nejake vysvetleni treba o mereni te bazalni teploty, a o OVU testech ? Je mi jasny, ze se to tu urcite nekde probiralo, nechci kvuli tomu zakladat dalsi diskusi, to asi resi spousta holek porad a porad …
Zda se mi to tedy pomerne slozite a nespolehlive - treba ty OVU testy … vim jen co jsem zahledla na netu po zadani „OVU testy“do vyhledavace … kdyz jsem cetla co vsechno ma na ovulaci vliv, tak mi prislo skoro nemozne si nejakou „vyhmatnout“ :)
No ja si taky jeste projdu diskuse, treba i ty starsi .

Taky Ti drzim palce !!

nakukovatelka

• Citovat
  • Upravit
8041
7.5.07 14:48

nakukovatelko......najeď na www.merenibt.xf.cz tam je úplně všechno,o měření,o tom jak to všechno funguje a o ovutestech......Super informace,moc mi pomohli.Když se budeš chtít na něco zeptat,klidně písni-pokud budu vědět,ráda poradím :wink:
Jinak jsem zakoupila :,-(u 12ks ovutestů+3těhotenské zdarma za cca 500kč i s poštovným(v lekárně by tě to vyšlo mnohem dráž :wink: )
a je to na www.levnetesty.cz na pravo je akční nabídka,určitě to nepřehlédneš.Jinak doporučuju určitě zakoupit kyselinu listovou a vitamín E. Kyselinou předcházíš vrozeným vadám u mimíska a vitamín E napomáhá k dobré tvorbě děložní sliznice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.5.07 14:52

…ještě jsem zapoměla,měření si můžeš zapisovat do grafu na internetu na stránkách www.fertilityfriend.com kde ti ten program ovulaci vyhodnotí sám.zapisuje se tam teplota,použití ovulačního testu…můžeš zaznamenat i ovubolesti,jaký máš zrovna hlen…prostě všechno,co napomáhá určit ovulaci.Nejdřív se zaregistruješ a pak ti emailem přijde tvůj kód a heslo,který ti FF přidělí.
Nebo si můžeš koupit čtverečkovaný papír a zakreslovat ručně,ale to první je lepší.Můžeš totiž přes homepage aktuální graf vkládat sem do diskuze a můžeš se tak třeba poradit s ostatníma…nebo se mnou :lol:
No uvidíš,každopádně ti ráda pomůžu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.5.07 15:19

Mockrat Ti dekuju !!! Hned se dam do studia :)
A dotazy ode me taky urcite prijdou, jak se znam :?
nakukovatelka

• Citovat
  • Upravit
8041
7.5.07 15:27

:lol: mělas vidět mě na začátku,takže v poho :wink:

PS: jen nezapomeň,že cyklus se počítá od prvního dne menstruace do posledního dne před další MS .A při menstruaci se neměří :wink:
http://www.fertilityfriend.com/…y/67724.html
to je minulý cyklus

a tady je současný
http://fertilityfriend.com/home/1928a8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.07 20:42

tehu testy

Ahojte holky… jsem tu uplne nova, tak vsechny prosim o shovivavost…Cetla jsem vasi diskuzi ohledne tt. Sama jsem si udelala v nedeli rano a vecer GS mamatest a do tech 10min se tam vzdy objevila druha carka.....pak jeste v pondeli rano a zase //.....ale vas pokec ohledne testu forYou me trochu rozhodil…koupila jsem si ho, abych to jeste po tydnu zkusila znovu…a ted teda nevim :) na gynekologii jsem objednana az na 21.5., tak budu jeste dlouho nervozni…
no, uvidime a pak vam dam urcite vedet!!ale budu sem chodit asi kazdy den a budu rada, kdyz mezi vas zapadnu.....tak se zatim mejte…katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.5.07 20:49

no ty blátotlačko jedna :lol:
vdyť ty jsi asi těhule,tak co bys tu dělala :lol: :lol:
Jestli jsi to měla na Mamatestu z ranní moči a pak i večer,tak je to tutovka. Uvidíš. :wink:
Jen ten ForYou je pěknej aušus,ten ani nezkoušej :lol:
Hele,tak určitě písni až budeš oficiální těhule,držím móóóc palečky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.07 10:50

ahoj Denny, to jsem rada, zes mi odpovedela;)
cetla jsem si cely tvuj pribeh a hrozne ti drzim pesti.....to vyjde, nemam o to strach..... :)
dnes jsem si jeste rano udelala mamatest a zas tam do 3 minut byly//…ForYou zatim nechavam…zitra odlitame do Parize, udelam si ho tam v pondeli…zkusim ho..ale budu ho brat s rezervou, kdyz rikate, ze stoji za prd… :wink:
Jinak se tady dost spatne orientuju… :lol: ne ze bych neumela s internetem, delam v IT firme :lol: ale nez jsem nasla tvou odpoved, dalo mi to pekne zabrat;))
Jestli jsem tehu vedet dam, jestli se dockam :D do 21.5. mi to prijde jako nekonecna doba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí