Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.
treba mi tady nekdo poradi z vlastni zkusenosti.uz tak dva tri tydny se citim podivne.parkrat mi bylo na blinkani a taky me boli v podbrisku.je mozne ze jsem tehotna.vcera jsem mela dostat mesicky(mozna uz par dnu driv to nikdy neodhadnu)tak jsem si udelala test a vysla mi slaba carka,dnes taky ale fakt uplne slaba.brisko me boli porad jako bych ho mela nafoukle.doktorka me ale objednala az na 5.10.myslite ze bych mela zajit na pohotovost?nebo mam jeste pockat? ![]()
Ahojky,
tak to gratuluji, nejspíš jsi těhotná.
Pokud nebudeš mít nějaké větší potíže, tak tě dr. objednala akorát. Už bude na UZV něco vidět, možná i srdíčko. Dřív by ti „jen“ vzala krev a potvrdila těhotenství. Pohotovost podle mě není třeba.
Alča.
Alenka15 píše:
Ahojky,
tak to gratuluji, nejspíš jsi těhotná.
Pokud nebudeš mít nějaké větší potíže, tak tě dr. objednala akorát. Už bude na UZV něco vidět, možná i srdíčko. Dřív by ti „jen“ vzala krev a potvrdila těhotenství. Pohotovost podle mě není třeba.
Alča.
ale co kdyz je to treba cysta nebo neco jineho.nemuze to byt nebezpecne cekat dva tydny kdyz mam ty bolesti?
za gratulaci dekuji snad je to pravda.ale byla by to pekna nahodicka ![]()
v klidu si počkej na kontrolu, jedině, že bys dítě nechtěla…to by chtělo jít k doktorce co nejdřív. Na pohotovost jedině v případě krvácení, velkých bolestí…apod.
Jinak gratuluju a přeju pohodové těhu… a klíííd máš před sebou třičtvrtě roku s vetřelcem:o)))
pokud tě pobolívá v podbříšku jako při, nebo před menzes tak to v těhu může, taky tě můžou začít pobolívat (růst, natýkat ) prsa… To jsou normální těhotenské příznaky.Za pár dní by měla být i čárka na testu výraznější… 14 dní utěče jako voda a pak uvidíš.
dobre no.tak zkusim pockat.kdyz jsem cekala prvni dite tak jsem takove problemy nemela proto se mi to ted nezda normalni.navic kdyz vsude pisou ze pozitivni test muze znamenat i nejaky problem…
ahoj,
mne vysiel pozitivny test, ked som mala cystu. ale bolesti som nemala ziadne. za to pri prvom aj pri druhom tehu som mala v prvych tyzdnoch cely cas bolesti ako pri MS. odpovie ti len lekar.
drzim palce!
angie
no tak dnes uz opravdu nevim.koipila jsem si jeste jakoze lepsi test a ten mi vysel bez carky ![]()
Ahoj Nikkiki.
Vydrž.Počkej 2 až 3 dny a udělej si test znova.Pokud bude zase pozit a nebudeš krvácet,tak bych počkala do kontroly.Tam potom získáš jistotu.
Snaž se na to nemyslet,ať se zbytečně nestresuješ.
Pa pa J.
ja se snazim na to nemyslet ale jde to tezko kdyz mam takove divne pocity v brise.navic mam chvilkama hodne zvyseny tlak a to mam normalne tlak naopak nizky.no nic.dekuji vam za podporu ja se stim nejak poperu ![]()
tak miminko se nekona.je to nejspis nejaka porucha.dnes mi dali injekci na vyvolani mesicku tak budu cekat a o miminko se jeste musime posnazit