Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možné je všechno… ![]()
Asi moc toužíš, aby to byla pravda, ale jistotu ti podle mě dá jen vyšetření z krve - co takhle zaběhnout na gyndu a poprosit o rozbor? TT může něco ukázat až později, píchání v podbřišku je „dobrý“ příznak, ale klidně to může být jen delší cyklus, kdy ti pořád ještě roste sliznice. Určitě by bylo fajn, kdyby se vám to povedlo bez zásahu lékařů, ale v této chvíli být na tvém místě, tak asi nejspíš upaluju na tu krev… ![]()
pavla
Možné je všechno, jen napíšu, že já šla 44den cyklu (test negativní) na gyndu, dr. mi udělala utz, tam nic, dostala jsem vyvolávačku, za 14 dní jsem přišla znova, že pořád nic a bylo tam mimi. Společně jsme se pak dopátraly k tomu, že jsem otěhotněla 30DC. Takže držím palce aby to vyšlo, i když to může být cokoli. . . .
Ahoj holky,
potřebovala bych Vaší radu. Mám zpozděnou MS již pátý den, první dva dny zpozdění jsem tomu nepřikláněla žádný význam, protože občas se mi stane, že se mi cyklus protáhne o dva dny (mám ho 30 dní). V neděli (33 DC) jsem však na sobě pociťovala bolesti v podbříšku, občas to byly i křeče, hlavně když jsem vstávala ze židle, nebo v leže, když jsem měnila polohu. V pondělí jsem již takové bolesti neměla, jen takové mírné, pouze večer při usínání jsem se překulila z boku na záda a opět se mi ta bolest objevila.
Test jsem si prozatím nedělala, bojím se zklamání, jelikož už jednou jsem měla 11 denní zpoždění, ale těhotná jsem nebyla.
Minulou neděli (26DC) se u mě objevil růžový výtok, který trval ještě následující den, pak už ne.
Ptám se Vás proto, jaké byly vaše příznaky těhu v době očekávané MS, která nedorazila, a kdy jste testovaly.
teda nic proti, ale těhle otázek je tu fakt moře a spousta holek tady už z toho má srandu. Hlavně když napíšeš „test jsem si ještě nedělala“ chápu že se třeba bojíš zklamání, ale prostě si udělej test.....i když ani ten není 100% a zajdi si na gyndu. Co víc na to říct ![]()
Ten ružový výtok to mohlo byt jak se to uhnizdovalo.Šupni pro test a uvidíš,
Já jsem se testovala při 2denním zpoždění…ale jak říká Pájinka, test ti prostě asi udělat musíš, tak jako tak
případně zajít na gynda…příznaků může být spousta, každá to máme jinak ![]()
Ahoj, tak mně se stávalo pravidelně, že se mi MS zpožďovala i o 10 dní. Já si dělala test, až jsem začala pravidelně ráno zvracet.
Což bylo asi 14 dní po očekávané MS. Při druhém už jsem si byla jistější, navíc se mi po prvním porodu cyklus upravil, takže jsem si dělala test asi týden po očekávané MS. Tak hodně štěstí. ![]()
Holky, díky za odpovědi, vím, že nic jiného mi nezbývá, testnu zítra ráno, jen jsem chtěla vědět Vaše zkušenosti. Pokud jsem se tím někoho dotkla, tak se omlouvám, nebyl to záměr.
Nemusíš se omlouvat.Každý si může přečíst nadpis diskuze a pak se rozhodnout jestli napíše nebo ne.Ono tech pár slov nedá tak moc práce.Přeju at to dobře dopadne ![]()
Ahoj Andiku, tak jsem si dnes ráno udělala těhu test, po 3 minutách jsem měla jen jednu /, pomyslela jsem si, že je to zase jak minule, zpoždění MS a test negativní. No byla jsem z toho smutná:-(
Test jsem však nevyhazovala, ale když jsem se vracela do koupelny pro hřeben po pár minutách, ze zvědavosti jsem si test prohlídla ještě jednou a byla tam velmi velmi slabá druhá /, spíš takový duch. Tak nevím, ještě počkám zkusím to za pár dní znova, ale nejspíš to byl optický klam. Nepociťuji totiž žádné příznaky, kromě toho že mě pobolívá bříško, ale to může být přicházející MS.
Holky, tak to vypadá, že test je pozitivní, když jsem včera psala, že druhá čárka byl jen takový duch, ale dneska už je plně zřetelná, zítra budu dělat další. Akorát včera večer se ji objevilo světle hnědé špinění. Docela mě to vylekalo, myslíte, že je to normální, nebo se mám strachovat.
Dobrý den,
mám strach z otěhotnění. Antikoncepci beru už přes rok pravidelně, jen tentokrát se mi stalo že jsem si v sobotu zapomněla prášek vzít a spala jsem u přítele, tudíž další prášek jsem si vzala až v neděli. (poslední v pátek v poledne a další až v neděli večer). Mezitím jsme měli sex v sobotu i v neděli. Může se stát že bych otěhotněla?
mužeš a nemusíš ja zapoměla i 3 tabletky a nic se nestalo,nebo jsem po 7denní pauze zapoměla a nic..
Ahojky všechny snažiliky,
dostala jsem vyvolávačku, ale pořád nic, dneska už je to 8 den. Vůbec si nepřipadám, že bych to měla dostat. Lechce mě občas pobolívá na pravý straně v podbřišku, ale spíš jako píchání. Jinak nic. Test jsem si dělala včera a nic jedna /.
Tak nevím máte někdo podobnou zkušenost? Myslíte si, že bych mohla být těhu?
mám takový dotaz: dva roky se snažíme o mimi máme za sebou 3 neúspěšné IUI a před sebou IVF, ale nedostala jsem menstruaci v CARu na ultrazvuku nic vidět nebylo a doktor nepotvrdil graviditu
Děkuju za každou odpověť