Je možné těhu?

Anonymni
28.11.07 13:01

Je možné těhu?

Ahoj holky.

Pěkně prosím, měla jsem teď nějakou chřipajznu, tak jsem naší Mudr. řekla, že se snažíme o miminko, aby mi podle toho napsala léky. Dělala mi vyšetření krevního obrazu a sedimentaci, možná se ptám hloupě, ale dá se z těhle vyšetření poznat těhu? Totiž předpokládám, že když by tam něco viděla, tak by mi to řekla. :(
Ty testy mi dělali v pondělí, což by bylo nějakých 8 dní od případného oplodnění. Dneska je to deset dní, včera jsem měla dostat menstruaci, ale na testíku pusto a prázdno. Tak jsem trochu smutná, ale třeba je ještě naděje. :(

Díky všem a přeji sluníčkový den, Eliška

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
28.11.07 13:04

Ne, z krevního obrazu a sedimentace těhotenství nevyčteš. Jedině z množství HCG v krvi nebo moči či UZ.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.11.07 07:19

Moc díky za odpověď, dodalo mi to naději. Už bych moc chtěla, aby to vyšlo. První těhu bohužel skončilo týden po termínu ms, druhé asi tři dny, zrovna minulý měsíc. :(
Tak jsem si řekla, že na to kašlu, už nikdy nebudu testovat a stresovat dřív, jak týden po vynechání, jenže jsem to zase nevydržela. Nebýt toho, že už mám víc jak týden teploty a nic mi není, a taky větší prsa, tak bych si možná ani nevzpomněla, jenže to dopadlo, jak to dopadlo. Dneska ráno testík ukázal jakoby krajní body čárky, ale zřetelné to vůbec není. Navíc je to Best2, tak to i tak beru s rezervou. Asi všechny znáte tu nejistotu a netrpělivost, ach jo… :roll: Eliška

• Citovat
  • Upravit
105
6.1.12 09:06

priznaky tehu

ahoj holky muzu se zeptat kdy jste zjistily tehu a jake jste mely priznaky???diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
6.1.12 09:42

terezinka20: 11 dní po ovulaci (dělala jsem ovu testy a měřila bt, takže jsem věděla přesně den ovu) a byla tam teda hoodně slabá čárka.. bez jakýchkoli příznaků, řikala jsem si že tento cyklus to určitě nevyšlo a pak koukam a na testu duch a druhý den byla čárka silnější… cyklus předtím jsem měla příznaky a řikala jsem si že se povedlo, nakonec jsem to dostala a těhu jsem nebyla… myslím si že sugesce dělá divy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.12 13:44

Ahoj, prosím o radu :-) Je to tři dny, co jsme se s přítelem tulili, ale byla jsem jako na koníčkovi, udělal se do mě a já den potom odpoledne našla na kalhotkách ovulační hlen. Je možné otěhotnět, když jsem byla nahoře a gravitace jak víme působí velice dobře a takhle den před ovu? Děkuji moc, je to blbý dotaz, vím, ale zajímá mě to :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
464
11.1.12 14:18

bez antikoncepce? otěhotnět můžeš v jakékoli pozici.. kord když je ovulace… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.12 14:25

Právě bez antiko a chtěla bych…kdybych tušila, že další den bude ovu, tak bych volila jinou pozici no :-)

• Citovat
  • Upravit
1917
11.1.12 17:02

ahoj holky,chtela bych se zeptat zda mohu byt tehotna kdyz… Mam 2 dny zpodni MS,6 dni me boli prsa a pri zmacknutu znich vytece takova pruhledna voda s bilou teckou,dnes rano me zacolo bolet bricho tak jako kdybych to mela,ale s mensimi bolestmi a jen v sede a taky se porad cpu a tehu test ukazal jednu carku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.1.12 13:00

Ahoj Holky

**Ahoj Holky :mavam: ,chtěla bych se zeptat na něco ohledně těh.testu.Včera jsem si dělala těhotenský test a vyšla mě jedna čárka a jedna úplně slabounká.myslíte si že bych mohla být těhotná?Poslední dobou mě docela dost píchá v podbříšku a jsou to spíš takový křeče že si někdy musím i čupnout aby to na chvilku přešlo.Tak co si myslíte.děkuji za odpovědi Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
14.1.12 16:34

Ahoj myslím si že mužeš být. Taky jsem ze začátku měla slabou. Zkus test zopakovat zítra ráno a uvidíš jestli je silnější. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.1.12 15:35

Ahoj děkuji ti za radu,k bolestem v podbříšku se přiložili nepřekonatelný chutě na okurky-kyselé.A kombinace brambůrky a čokoláda.A to vše zakončím bléééé :nevim: .Tak uvidím zítra se opět otestuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
15.1.12 17:11

tak držím pěstičky. Zítra dej vědět jak si dopadla :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.1.12 19:21

děkuji :mavam: