Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no tsk to zkusim,kdyz to nedostanu,jit ty 4 DNY PO ZPOZDENI A TO TI RKEN TY VYSLEDKY JESTE TEN DEN?TAKY BY ME ZAJIMALO,JESTLI MI REKNE PRIBLIZNE,KDY TO MIMINKO BYLO POCATO,MMOC BY NAS TO ZAJIMALO ![]()
řeknou ti to za 4 hodinky asi…takže ten den víš zda si těhotná nebo ne a přesný staří teda neříkají řeknou ti asi že je to ranný těhotenství jako mně.
dobre,zkusim tam dnes zavolat,jestli me vezme zitra a uvidime,jinak jsem to jeste nedostala a dnes carka na testu byla jako kontrolni a to temet za chvili,tak snad to vyjde,rikala jsem,ze nebudu jasat,dokud nebudu vedet,ze srdicko dela,to co ma…ted se toho tolik deje ,co jsem cetla,tak preji pekny den,urdcite dam vedet
tak to už je jasný
Já jsem pak myslím po 14ti dnesch pro jistotu dělala ještě test a tos noelrmálně vytáhla a čárka byla rychlejší než kontrolní
A určitě těhulka si no vy ste s manželem rychlovky ![]()
Terko já to měla v ruce a to dítě kdyych tamdala tak se tam myslím vejde snad 2krát aspon jako novorozenec a na toto je a ta hlavička no nevím nějak se mi to vůbec nezdálo ![]()
Ted mám v plánu plánovat seznam věci co potřebujeme a asi si ejště udělám soubor vb excelu názvy věcí a velikosti kteýr máme a hlavně počty kusů at to nekupuju pořád dokolečka ![]()
no uvidime,kazdopadne dekuji,je hezke slyset nazory druhych,no je to jeste pritel ,BUDEME SE BRAT ASI ZA ROK,a dojizdi mi na puzl roku do afganistanu a vratil by se miminko bymelo 4 MESICE,TAK BYL TROSKU SMUTNY,TAK UVIDIME,JESTLI TO VYJDE NEBO NE,JAK JSI NA TOM TY?MIMINKO ZDRAVE A VSECHNO V PORADKU?
A já test stále negativní
Dnes je to 48.den co jsem bez MS,všechno mě bolí,jsem ospalá,motá se mi hlava a o bolesti v podbřišku ani nemluvím
Snažíme se už 8 měsíců … vůbec nevím co si o tom mám myslet,asi posypu k paní doktorce ![]()
AHOJKY,NO JA SE JESTE TAKY NERADUJI…ALE NEDKO TU UZ PSAL,ZE MEL TEST NEGATIVNI A TEHOTNA BYLA…MYSLIM,ZE NEJLEPSI JE ZAJIT K DOKTORCE,TA TE NA KREVNI TESTY VEZME HNED A BUDES MIT JISTOTU,TAK HODNE STESTI
NO mám za sebou první screening ve 12tým týdnu OK…
pak nastaly komplikace s prasknutím žilki a za 3 dny z toho byl krevní hematom tak jsme poleželi týden v nemocnici a jsem od té doby doba. Stalo se mi to ve 12tým týdnu a nyni nastupuju skoro 20tý týden tak snad už to bude bez komplikací od té doby je to OK.
Jinak ve středu povalíme s manželem na 3D ultrazvuk se moc těším zda to bude kluk nebo ne
Když ne nevadí ![]()
Jinak až za 14dní mám velký ultrazvuk a to je hrůza čekat pak už by to mělo být snad OK
krevní obraz v pořádku výsledky další krve zatím nevím zda jsem negativní nebo jak to je s těma protilátkama…
No my se brali že jsme spolu chtěli být a založit rodinku a povedlo se v záři jsme se vzali a mimčo se držří zuby nechty od listopadu ale už jsem v tom lednu nevěřila ![]()
Tak jsem to nakonec holky nevydržela a na zítřek si vzala volno a zítra jdu k doktorce,tak jsem zvědavá
Sice v mimi moc nedoufám,ale dám určitě vědět jak jsem dopadla.Myslím,že to bude něco jiného,když mám testy stále negativní,jen těch 48 dnů bez MS mi nedá spát,vždycky jsem to měla přesně na den i když už jsem nebrala HA ![]()
JA JDU TAYK ZITRA K DOKTOROVIU,TAK SI BVUDEME DRZET PALCE NAVZAJEM A UVIDIME.. ![]()
ahojky,tak ja se prippjuji k vam tehulkam,dnes mi krevni testy potvrdily tehotenstvi,plakala jsem stetsim..ted jeen aby vse dobre dopadlo…vectvretk mam jit k doktorce neco sepisovat,tak jsem zvedava..mejte se krasne
katko gratuluju vidíš nebo o čem diskutovat ![]()
Pěkně se opatruj a užívej si to když to máme jen párkrát za život se přece musí že?:)
Katko děkuji též…Držím palce at máš ty první 3 měsíce brzy za sebou a pak si budeš už jen užívat … důležitý screening v prvním trimestru a pak kve 2druhým a pak už by vše mělo být OK…Já za 14 dní už budu tušit a pak se začnu pořádně těšit na miminko a nakupovat vo 106 ![]()