Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jasmakmoch píše:
@P4ja ms měla přijít v pondělí a jsem 35.dc
Tak to bych nezakládala diskusi a mazala pro test ![]()
@P4ja hned jak přijdu domů tak testnu, dám vědět jak to dopadlo ![]()
Dobrý den chtěla jsem se zeptá před týdnem jsem si dělá 4 testy všechny byli slabé Z dvěma čárkami a včera večer jsem začal krvácet je možné že nejsem těhotná a testy klamali děkuji za odpověď
Ahojte, to ja s přitelem ochranu nepouživam
a zrazu od 16.9 špinim - tmave hneda, hrudky a svetle hneda až do těd MS se mnela dostavit pred 4 dnama… a dnes ráno si dělám test a negativní mate někdo nejaky radu co se múže dít?… jinak by nam miminko nevadilo!
Ahoj, tento měsíc mám podobnou zkušenost. O první mimi se snažíme od ledna 2020, MS měla přijít 20.9.2020 ale nic, místo toho v posledních dnech slabounké špinění a nebo maličko krve po styku na totaleťáku, když jdu na WC… Dnes běžím pro těhu test a zkusím otestovat. Kééééžby to vyšlo
![]()
@bbaruskaa.n píše:
Dobrý den chtěla jsem se zeptá před týdnem jsem si dělá 4 testy všechny byli slabé Z dvěma čárkami a včera večer jsem začal krvácet je možné že nejsem těhotná a testy klamali děkuji za odpověď
Buď těhotná stále jsi a krvácení je normální, nebo jsi těhotná byla a teď to odchází.
Zkus udělat test dneska nebo zítra a uvidí se. Testům bych věřila. ![]()
Aho, chtěla bych vás poprosit o radu a taky zda se to již někomu nestalo, ať vím na čem jsem. Jsem na začátku těhotenství a dnes dopoledne jsem začala špinit. Jelikož se to stalo v práci, tak jsem to nějak neřešila, ale přijela jsem domu a raději jsem si udělala test, protože jsem těhotná poprvé a měla a mám strach. Jenomže test vyšel negativní. Myslíte, že by se mohlo jednat o svévolný potrat? Ještě v pondělí odpoledne byl test pozitivní. Děkuji za vaše reakce. 😊
@anel dobrý den chtěla bych se zeptat měla jsem dostat menstrulaci ale místo toho den po termínu ms se dostavilo špinění. Špinim už tři dny ale test je negativní. Nevím co si o tom myslet.