Špinění a test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.7.13 11:03

@Daňulka 91 Zkušenost mám bohužel špatnou (potrat). Ale to se tě nemusí týkat, zajdi si k doktorovi ať se na to podívá.

• Citovat
  • Upravit
10.7.13 11:05

Tajně jsem doufala, že to žádná z vás nenapíše :( to byla první věc, ze které mám strach… ale díky moc za odpověď.. snad to dopadne dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.7.13 11:06

Ahoj jsem na tom podobne..spineni…po par tydnech 3 positivni testy lechce a neco jako menstruace…taky jsem se tesila..zkusim test znova…nechci te strasit, ale na netu jsem cetla o tom hodne a taky se mi to nelibi…jinak drzim palecky at ti to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.13 11:13

Ahojky Luci, díky za podporu :) taky brouzdám po netu a taky se nedozvídám moc dobré věci :/ tak uvidíme… co nejdříve pojedu k doktorce a uvidíme…
Jinak tobě mooc blahopřeji :srdce: po třech testech už to snad vyjde ne :) držím pěstičky pro štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
10.7.13 11:19

@Daňulka 91 taky bohužel stejnou zkušenost, testy pozitivní, zpoždění MS několik dnů a pak přišla :,( ale jsou i holky, co v těhu menstruují, zkus test po krvácení a když bude pozitivní, tak pak doktora. držím palce. Pokud by to nedopadlo, tak se říká, že je tělo jak pohnojené a spoustě to další cyklus vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.7.13 11:33

Dekuji :) Ale ted menstrujuji… sic dnes 3 den ae uz skoro nic…udelam si dalsi test az to uplne ustane…jen mam strach aby to neodeslo s MS…kdyz jsem byla na pohotovosti kuli spineni misto MS…DOKTOR MI RIKAL AT NECTU NA NETU BO JE TO PEKNEJ STRASAK… mam v tom peknej zmatek…jinak dekuji :) teda pokad je k cemu :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.13 12:09

@veru324 díky moc Veru :) ta druhá čárka byla opravdu slabá a málo výrazná… tak to prostě asi nevyšlo a měla jsem jen zpoždění… příště to snad vyjde :) děkuji moooc za podporu holky :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.2.17 17:03

muzu bejt tehotna

Mam dotas jeden den jsem spinila muzu bejt tehotna test jsem si delala a byl negativni kdy testovat znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
10.2.17 17:10

@nicola3 Za 2-3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.2.17 17:19

Moc dekuji nikdy jsem to takhle nemnela test jsem si delala dnes a negativni ale jsem nafoukla a mam oneco zvecena prsa. a jakej test je nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.2.19 07:46

Ahoj holky, posledních pár dní jsem měla bílý výtok a teď je spíš takový hnědý. Dneska mi dokonce BT vystoupla až na 37,5 a většinou mívám tak 36,9 :nevim: taky mě šíleně bolí prsa, už nemůžu mít ani podprsenku :zed: pár dní mě bolelo v podbřišku ale teď už nic a „jen“ tan hnědý výtok. Myslíte že už je šance na miminko pryč? S přítelem se snažíme a tak jsem myslela že to tenhle měsíc vyjde. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
7.2.19 07:49

@jasmakmoch a co rika test? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21091
7.2.19 08:24

@jasmakmoch Šance je vždycky pokud proběhne nechráněný styk v období ovulce.. Nepíšeš, kolikátý den cyklu jsi, a kdy máš mít MS :nevim: tak těžko radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.2.19 08:35

@Twixinka pro test si jdu dnes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
7.2.19 08:58

Tady ti přeci nikdo nemůže na tohle odpovědět. Udělej si test a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí