Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
aahoj,holky moc vas vsechny zdravim a chtela bych se zeptat,jsemylsite.,m ted momentalne 5tt plus tri dny a na UTZ bych mela jit presne v semdem tydnu,myslite,ze uz bude videt srdicko?nebo to mam radeji o par dni jenste prodlouzit?dekuji za rady,mejte se krasne katka ![]()
Ahoj, ja byla na UTZ v 7tt+1 a srdicko bylo. Je fakt, ze to je dost individulani. Jsou holciny, co se jim srdicko ukazalo az dyl. Hlavni je, aby miminko rostlo.
Kacko gratuluju k těhu
.Jak píše dušička je to individuální,ale myslím,že už by mělo být vidět.V prvním těhu jsem srdíčko měla okolo 6 tt. u druhýho v 8 tt. a teď u třetího zase v 6 tt.
Přeju ti spokojené těhu.
je,dekuji moc za odppovedi a taky vam preji jen to nejlepsi,,no jo,je to me prvni tehu,tak se ptam,aasi jako kazda jsem moc zvedava..
Kaci, vsechny jsme na poprve moc zvedave
Preji pohodove tehu!!!! ![]()
Ahojky, moc gratuluji k těhu. U Nelinky bylo srdíčko v 7tt krásně vidět.
Ahoj, gratuluji k těhu. Já byla na UTZ 6+3 a srdíčko tam bylo:-)
Ahoj holky, tak ja tiež dúfam, že srdiečko bude, na kontrolu idem v pondelok, to už budem tak 7+3. Už teraz mám bobky…
Ahoja,
hodně záleží na tom, jak dobré rozlišení gyndař má. jinak to srdíčko na super UZ je vidět 5 i 6 tt, al ena běžných UZ je vidět právě ten 7-8 tt..
gratuluji ![]()
Holky, a aké veľké miminko ste mali? Mne včera doktorka zmerala 12,4 mm a to v 7+3. To mi príde málo. Všade píšu, že má tak 15 mm v 7. týždni niekde aj viac…
silviku - a já se zase dočetla, že v tuhle dobu má max 14mm,takže na tabulky se vykašli, ju? není důvdod se stresovat ještě tímhle ![]()
teď se dívám na metřík, že jsme od sebe jen 3 dny a rozdíl do TP máme 12 dní? co tam mám špatně?
Boris - ty to máš správně ale Lilypie ukazuje nějak nesrovnale…všimla jsem si toho u více holek co mají metřík z lilypie…
betty - ty jsi hodná, žes mi to spočítala, díky
tak mám o " pseudostarost" míň ![]()
Borisko, neviem, ako to počíta a je mi to jedno
a vďaka za ukľudnenie, ja sa stresujem každou blbosťou… ja k tým hysterkám proste patrím… ![]()