Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U toho posledního to jde vidět lépe co myslíte? 🙈 🙈 🙈
@pikola když poradně rozklikete tu fotku když date lupu je to tam vidět ze tam je duch 🙈
@pikola dpo jsem 8 a ms kvůli tomu ze jsem měla teď prehozeny cykl tak to nevím 🙏🏽 ale jdu na kontrolu takže uvidím co mi řekne
8dpo je strašné brzy…nevím proč tak brzy testujes, počkej aspoň 10 když už musíš testovat
Jinak je to dost tmavá fotka, když to rozkliknu a hodně přiblížíme tak na spodním testu nějaký stín je, ale je mi divné že test je celý nějaký zbarvený do žluta.
Počkej prostě ještě pár dní…až tam čárka bude taková že to člověk uvidí i bez zvětšování tak pak bych brala ok jsem těhotná…
@Vladusxx protože spodní test tam byl 15s a horní 5s 😀 proto ta žlutá barva, ale jdu na kontrolu takže uvidím jak dopadne
@D888 nijak nedopadne…resp předpokládám že tam jdeš kvůli něčemu jinému, v tuhle chvíli lékař nedokáže nijak poznat zda jsi těhotná…může odebrat krev ale i tam můžou být výsledky ještě neprukazne
@Vladusxx jdu tam kvůli tomu abych zjistila zda se zasadili nebo ne a ještě kvůli něčemu jinému, na krev mě samozřejmě objednal a jdu tam takže uvidím
@D888 píše: Více
Tak proč se ptáš,
Duch tvl…
By měl být blok tohoto slova ![]()
@Verynka8 a od čeho je tady skupina? Já se jen zeptala tak pardon já sem už nic psát raději nebudu…
@D888 náznak na spodním je, ale dr. na utz neuvidí vůbec nic, rozhodně ne zda se embryo zahnízdilo, takže tě spíš vystresuje, že tam nic není a krev takhle brzy bude taky ještě neprůkazná. Na gyndu se chodí ideálně 2 týdny po termínu ms (nejdříve od hodnoty hcg 1000), kdy je teprve na utz něco vidět. Naopak bych kontrolu spíše odložila, měla bych strach kdyby se tam zbytečně vrtal v době kdy se embryjko teprve hnízdí.
@Ardilera já měla pravé 14 dnů zpoždění proto jsem se objednala ale ms přišla ale divná.. jen spineni a 1 den růžová krev proto tam raději jdu jelikož jsem 4 měsíc po operaci cysty :// tak mám strach mám bolesti..