Ovulace, zahnizdění, špinění

74
1.12.24 14:48

Ovulace, zahnizdění, špinění

Ahoj holky,
Jdu na vás se spousty otázkami. :D
Poslední MS 12.11.. Podle aplikace sem měla mít ovulaci cc 26.11.+ ovulaci vždy cítím, začne mě bolet břicho na pravé straně a mám tlak v podbřišku.
Nic se, ale nedělo. Sex sme měli 11DC.Ve čtvrtek 28. 11. Mě při uklizeni ráno začalo šíleně bolet břicho z ničeho nic, rychlý nástup a nemohla sem nic stát, sedět takže sem si lehla a za půl h to bylo pryč. Večer kolem 7 sem zacala špinit. Podle internetu to mohla být právě ovulace, ale nikdy sem při ovulaci nespinila Jelikož chodím na noční tak o půlnoci špinění přestalo. Druhý den se nic nedělo jen lehké bolení na pravé straně. (kde mam dělohu) další den mě opět přivítali stejne bolesti kolem 13h stejný nástup a bolest a opět za půl h odezneli. MS bych měla dostat za 9 dní.
Může to být uhnizdeni? Budu volat dr, ale ptám se zda někdo nemá podobné zkušenosti :think:
Přikládám ovulační Testy🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
823
1.12.24 18:54

A s čím te dr budeš volat?
Volej až tak 3tydny po vynechani ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
2.12.24 02:49

Ohledně špinění, tohle se mi nikdy nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
2.12.24 08:56

Taky mi přijde mimo volat doktorce kvůli špinění, pokud netrvá třeba měsíc v kuse. Počkej na ms a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
2.12.24 10:30

Měla jsem něco podobného, 11DC jsem krvácela (žádné špinění) a křeče, volala jsem radši doktorce, protože nemám bolestivou ms ani ovulační bolesti. Jsem po samovolném potratu, tak jsem taková vyděšenější pokud není něco jako obvykle. Ale doktorka přesvědčená o ovulačním krvácení. Druhý den ani krvácení, ani bolest. Teď jsem cca 5-6DPO a čekám, zda se zadařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
8.12.24 17:45

Udělala sem si po 7snech pozitivního ovu testu test těhotensky a je pozitivní 👍díky za vyžádane i nevyžádané rady.
Příspěvek sem psala, protože špinění neznám, nikdy sem ho mimo MS neměla tak je snad normální, že nevím co se děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.24 09:10

@Liduska8 7 dpo není možné, aby byl pozitivní těhotenstký test…

• Citovat
  • Upravit
74
9.12.24 09:11

Píši, že po 7 dnech co sem si dělala ovulační testy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
9.12.24 09:43

@Liduska8 máš to nějak zvláštní, ty bolesti 28. mohli být ovulace, ale pozitivní ovu test jsi měla až 1.12. a to bys byla dnes teprve 6-7dpo a to není možné mít pozitivní těhu test :think: takže jsi minimálně 11dpo a toho 28.to byla ovulace, ale zas je divné, že bys ještě několik dní potom měla pozitivní ovu testy :think: a máš jen slabou čárku nebo už výraznou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
9.12.24 12:07

Test sem dělala v pátek, byl silný a byla sem 25dc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.24 12:14

@Liduska8 musela jsi mít ovulaci o dost dřív než jsi dělala ty ovulační testy.

• Citovat
  • Upravit
74
9.12.24 12:34

Ano, pozitivní byly v tomto případě, protože šlo o těhotenství. Což byla celá má otázka v příspěvku. Tím, bych to uzavřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.24 12:36

@Liduska8 aha, tak to jsem z toho absolutně nepochopila :mrgreen: a řekla bych, že asi nikdo tady :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex