Co na bolavé klouby?

3359
4.12.08 09:39

Co na bolavé klouby?

Ahoj holky, můžete mi poradit pot. doplněk na klouby? Čert aby se vyznal v těch reklamách :lol: Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
4.12.08 13:44

Ahojky,
měla jsem problémy s koleny, pila jsem Calcidrink, snad se to tak jmenuje. Je to sice drahé, ale mi to pomohlo, né hned, ale po několika dnech. Určitě se poptej v lékarně oni ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
4.12.08 14:03

Ahoj
me zacly bolet na konci prvniho tehu kycle a pri kojeni uz to bolelo vazne hodne, tak jsem shanela nejakou obycejnou zelatinu a kupuju si tohle - http://www.lekarna.cz/…ina-tob-150/#… . Cena mi prijde v poho, ale v lekarne to bezne nemeli, museli to pro me objednat nebo objednavam pres internet shop.
Ted me zacla kycel bolet uz ve 3. mesici, tak jim tuhle zelatinu a jeste od Weledy podpurny vapnik. Bolest hodne polevila, ale uplne ok to taky neni. Tak nevim, jestli jsem poradila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
1.1.09 19:58

ahoj,
nevím zda sem ještě koukneš…
Proenzi Hyal, Geriavit, Geladrink - cokoli, pokud se to bere pravidelně a dobere tak jak má. Plus kalcium - jakékoli, i to nejlevnější v obyčejných tabletách.
Mám potvrzené že pomáhá všechno! Jsme rodina revmatiků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.13 09:54

Mužu mit dotaz??je mi 24ale mam 50kg šilene me bobí kloby kolena spise nekdy mi malinko otecou myslela sem si ze jit k doktorce je zbytecny ale je to cim dal horsi neoradite???a co myslite ze to muze byt…poprave nemam ani nejak estrou stravu abych to mu pomohla:(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
27.6.14 22:35

Doporučuji colafit :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.18 23:47
@Siluet píše:
Doporučuji colafit :palec:

za jak ldouho ti zabral? jak dlouho se to vlastně musí brát aby to mělo nějaký učinek?

• Citovat
  • Upravit
Darija06
17.4.19 21:33

Nemáte prosím zkušenost s něčím od pharma future? Já od nich používám dlouhodobě ty jejich mastičky, ale s těmi doplňky na klouby zatím ne, tak budu ráda kdybych tu našla někoho, kdo je vyzkoušené má.

• Citovat
  • Upravit
Janka50
24.5.19 23:18

@Darija06 Někde jsem ti tu do diskuze psala. Mamka od nich užívá dlouhodobě Ortho Help a je moc spokojená, protože jí to pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
28.10.20 13:06
@MarieP píše:
Ahoj holky, můžete mi poradit pot. doplněk na klouby? Čert aby se vyznal v těch reklamách :lol: Díky.

Zdravím vás, všechny kloubní výživy by měly obsahovat účinné látky. Proto, když se bavíte o jakékoli výživě zda funguje, či nikoli…je jednodušší se podívat na složení daného výrobku. Pacientům doporučují 1500 mg glukosamin sulfátu a chondroitin sulfátu + MSM. Potom kolagen v hydrolyzované formě nebo se používá i kyselina hyaluronová.
Geladrink je na tom velice dobře, co se týče obsahu hydrolyzovaného kolagenu. Patří na špici v ČR.

V ŽÁDNÉM případě nedoporučuji Kamzík nebo Klokan!! Prosím Vás, obsahuje méně než 1 mg kolagenu na kapsli a nic jiného!! Je to podovod, který je snad možný jen tady. Masírují lidi reklamami a výrobek neobsahuje absolutně nic.

Alavis je vhodná kloubní výživa s dobrým složením, nebo pro náročnější např. Flex code, který obsahuje hodně aktivních látek. S tímto výrobky mám pozitivní zkušenosti u pacientů v rámci preventivního podání. Zde mají článek o kloubní výživě: https://www.flexcode.cz/kloubni-vyziva

Takže je na vás čemu dáte přednost. Kdo nečte složení produktů, nemůže asi očekávat žádné výsledky.

J. Kadlecová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
16.8.21 11:32

Tak hlavně je potřeba tady ty doplňky užívat dlouhodobě, aby to k něčemu bylo. V tomto případě jsem zastáncem přírodních a bio doplňků, které tělu nijak neuškodí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex